Olet täällä

Ammattikorkeakoulupedagogiikka

Ammattikorkeakoulupedagogiikka

Haaga-Helia ammattikorkeakoulun Ammatillisessa opettajakorkeakoulussa toimii KOPEDA-verstas (korkeakoulupedagoginen verstas).

Verstaassa yhdistyvät opettajakorkeakoulun kokemus korkeakoulupedagogisesta koulutus-, kehittämis- ja tutkimustoiminnasta yhteistoiminnaksi kansallisten sekä kansainvälisten korkeakouluosaajien kanssa.
Verstaan moniulotteisessa toiminnassa kehitetään korkeakoulupedagogisia ratkaisuja, osaamista ja johtamista korkeakouluorganisaatioissa.

KOPEDA-verstas tuottaa osaamista, jota hyödynnämme ja sovellamme myös opettajien osaamisen kehittämisessä täydennyskoulutuksessamme. Alla olevissa linkeissä esimerkkejä täydennyskoulutuksen korkeakouluille suunnatuista kehittämisohjelmista, joita suunnittelemme ja tarkennamme yhdessä asiakkaan kanssa.

Esimerkki 1: Osaamisperustainen OPS - kehittämisohjelma
Esimerkki 2: Osaamista metsästämässä - kehittämisohjelma
Esimerkki 3: Kuka omistaa opettajan työn ja ajan - korkeakouluopettajien työn tavoitteellinen ja tulosorientoitunut suunnittelu

Ota yhteyttä - keskustelemme mielellämme kanssasi verstaamme toiminnasta ja suunnittelemme organisaatioosi sopivan kehittämisohjelman!

yliopettaja Kimmo Mäki, kimmo.maki@haaga-helia.fi
täydennyskoulutuksen päällikkö Jutta Paukkonen, jutta.paukkonen@haaga-helia.fi