Olet täällä

Kirjastokorttihakemus

Kirjastokorttihakemus

Haaga-Helian opiskelija! Voit tehdä kirjastokortin Tuudo-sovelluksessa, jolloin saat kortin heti käyttöön.

  1. Varmista, että sinulla on uusin versio Tuudosta. Lataa sovellus Android- ja iOS- mobiililaitteille ilmaiseksi Google Play- ja App Store -sovelluskaupoista.
  2. Tuudon kirjastokortin käyttö vaatii kirjautumisen Haaga-Helian käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Kirjasto-valikko löytyy Tuudon sivuvalikosta.
  3. Seuraa Tuudon ohjeita.
  4. Muista linkittää kirjastokortti lopuksi HH Finna -verkkokirjastossa, jotta pääset tekemään varauksia ja käyttämään kirjaston palveluita kattavasti saman tien.
  5. Valitse HH Finnassa Kirjaudu - Kirjaudu korkeakoulun Haka-tunnuksella. Kirjoita Haaga-Helian käyttäjätunnuksesi ja salasanasi. Mene omiin tietoihisi > Kirjastokortit ja liitä Tuudossa tekemäsi kortti.

Mikäli haluat painetun, perinteisen kirjastokortin tai et ole Haaga-Helian opiskelija, ilmoittaudu asiakkaaksi seuraavasti:

Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian kirjastot (3AMK-kirjastot)

Tällä lomakkeella rekisteröidyt Haaga-Helian, Laurean ja Metropolia Ammattikorkeakoulujen kirjastojen asiakkaaksi. Korttisi on noudettavissa kahden arkipäivän kuluttua mistä tahansa Haaga-Helian, Laurean tai Metropolian kirjaston toimispisteestä kirjaston asiakaspalveluaikoina. Emme lähetä erillistä viestiä.

Henkilöllisyys tarkastetaan kortin noudon yhteydessä, muista ottaa mukaan kuvallinen henkilötodistus.

Anna syntymäaika muodossa ppkkvvvv
Valitse yksi vaihtoehdoista