Olet täällä

Kiinnostaako tradenomi tai restonomi-opinnot Porvoossa?

Kiinnostaako tradenomi tai restonomi-opinnot Porvoossa?

SYYSLUKUKAUDEN 2020 OPETUSTARJONTA

Polkupiskelumahdollisuutta tarjotaan avoimen ammattikorkeakoulun kautta seuraavasti Porvoon kampuksella. Opinnot alkavat syksyllä 2020 ja hakijat hyväksytään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Päiväopetus
Matkailun koulutusohjelma, 5 paikkaa
Liiketalouden koulutusohjelma, 5 paikkaa
Myynnin ja visuaalisen markkinoinnin koulutusohjelma (suomi-ruotsi), 5 paikkaa
Degree Programme in Tourism and Event Management,  5 paikkaa (huomio kielivaatimukset https://www.haaga-helia.fi/en/education/open-university/applying-study-right/admission-criteria?userLang=en )

Koulutus on päiväopetusta, jossa lähiopetusta on pääsääntöisesti ma – pe klo 8 – 17 välillä. Lukuvuoden opetus alkaa maanantaina 24.8.

Avoimen AMK:n opiskelijana et ole oikeutettu opintotukeen tai opiskelija-alennuksiin.

Monimuotoopetus
Liiketalouden koulutusohjelma, 5 paikkaa

Koulutus on monimuotoopetusta, jossa lähiopetusta on pääsääntöisesti arkisin klo 17.40 – 20.30 välillä. Lukuvuoden opetus alkaa maanantaina 24.8. klo 17. Opinnot käynnistyvät aloituspäivillä ma-ti 17.-18.8. klo 14 – 20.30.

Yleistä
Ammattikorkeakouluopinnot sisältävät paljon kirjoittamista, laskemista ja lukemista. Opiskelu edellyttää hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa.

Opiskelu maksaa 150 euroa /lukukausi avoimessa ammattikorkeakoulussa. Työttömille ja lomautetuille henkilöille opinnot ovat maksuttomia syyslukukaudella 2020.

Yhden opintopisteen vaatima työpanos on 27 tuntia.

Lisäksi edellytämme, että sinulla on käytössä oma kannettava tietokone opintojen ajan, lue lisää laitesuosituksista: https://www.haaga-helia.fi/fi/opiskelijan-laitesuositukset?userLang=fi 

Jos kiinnostuit, tutustu aluksi opetussuunnitelmiin ja kurssikuvauksiin, linkit löydät täältä: https://www.haaga-helia.fi/fi/opinto-opas/koulutusohjelmat?userLang=fi

Jos olet työttömänä, varmista TE-toimistosta voitko opiskella menettämättä päivärahaasi.

Ilmoittautuminen alkaa 3.8.2020 ko 9.00 ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.