Journalismin polkuopinnot, avoin amk

Kuvituskuva nainen portaissa

Suorita journalismin polkuopintoja Haaga-Helian avoimessa AMK:ssa pohjakoulutuksestasi riippumatta ja tähtää medianomi (amk) -tutkintoon!

Journalismin polkuopintoihin kuuluu opetusta sekä verkossa että lähiopetuksena (päivä- ja iltaopintoja) Haaga-Helian Pasilan kampuksella, Ratapihantie 13. Voit suorittaa avoimen väylän hakuun vaadittavat vähintään 55 opintopistettä 1-1,5 lukuvuoden aikana. Jokaisen lukukauden opintoihin ilmoittaudutaan erikseen.

Opintojen menestyksellinen suorittaminen edellyttää hyvää suomen kielen taitoa, hyviä opiskeluvalmiuksia ja riittävää englanninkielen taitoa. Kun olet suorittanut vähintään 55 opintopistettä hyvin arvosanoin, voit hakea tutkinto-opiskelijaksi medianomi (amk) -tutkintoon (päiväopetus) avoimen väylän haussa.

Jatkavien opiskelijoiden ilmoittautuminen syksyn 2024 polkuopintoihin:

Journalismin tutkinto-opiskelijaksi avoimen väylän kautta

Tutustu myös journalismin ja viestinnän muihin opintoihin!

Tarjolla on opintojaksoja, joita suorittamalla täydennät osaamistasi tai voit aloittaa medianomitutkintoon tähtäämisen yksittäisiä opintojaksoja suorittamalla:

Ilmoittautuminen

Opintojaan jatkavien opiskelijoiden ilmoittautumisaika syyslukukauden 2024 polkuopintoihin on 13.5. klo 9.00 - 20.5.2024 klo 15.00. 

Uusien opiskelijoiden ilmoittautuminen syksyn polkuopintoihin alkaa 28.5.2024 klo 9.00.

Huom! Jatkavien opiskelijoiden ilmoittautumisaikana 13.5.-20.5. polkuopintoihin saavat ilmoittautua vain ne opiskelijat, jotka ovat ennen ilmoittautumistaan opiskelleet Haaga-Helian avoimessa AMK:ssa. Mikäli uusi opiskelija on ilmoittautunut vain opintojaan jatkaville opiskelijoille tarkoitettuna ilmoittautumisaikana, hänen ilmoittautumisensa poistetaan, eikä opintomaksua palauteta. 

Opiskelijat hyväksytään mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Opintomaksu syyslukukaudella 2024 on 180 euroa/lukukausi ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Ota yhteyttä
Opintopalvelut Avoin AMK
+358 29 447 0108
avoinamk@haaga-helia.fi