Journalismin Master-polkuopinnot, avoin AMK

Tekoäly hankevalmistelujen vauhdittajana

Tähtää Medianomi (YAMK) tutkintoon suorittamalla journalismin polkuopintoja avoimessa AMK:ssa!

Jos toimit journalismin tai viestinnän alalla ja haluat kehittää työelämässä tarvitsemaasi osaamista, tule opiskelemaan avoimen AMK:n Master-tason polkuopintoja! Journalismin Master-polkuopinnot on tarkoitettu ammattilaisille, jotka ovat suorittaneet opintoihin soveltuvan vähintään alemman korkeakoulututkinnon. 

Opintojen menestyksellinen suorittaminen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Tutustu ennen ilmoittautumistasi huolellisesti Master-tason opintojen pääsyvaatimuksiin Ilmoittautumisohjeet -sivulla.

Polkuopinnot

Journalismin master-tason polkuopinnot on 20 opintopisteen laajuinen kokonaisuus. Hyvin arvosanoin suoritetut polkuopinnot antavat mahdollisuuden hakea tutkinto-opiskelijaksi avoimen väylän haussa ilman valintakoetta. Seuraava haku on syksyllä 2024. Haussa sinulla täytyy olla vaadittavan tutkinnon lisäksi myös hakukelpoisuuteen vaadittava työkokemus. Tutustu tutkintoon ja hakukelpoisuuteen.

Jos tulet hyväksytyksi Journalismin master-tutkinto-opiskelijaksi, koko tutkinnon laajuus on 60 opintopistettä ja sen voi suorittaa työn ohessa. 

Ilmoittautuminen syksyn 2024 polkuopintoihin

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen syksyn 2024 polkuopintoihin alkaa 28.5.2024 klo 9.00.

Opiskelijat hyväksytään mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Opintomaksu syyslukukaudella 2024 on 200 euroa ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. 

Ilmoittautuminen master-tason opintojaksoille

Ota yhteyttä
Opintopalvelut Avoin AMK
+358 29 447 0108
avoinamk@haaga-helia.fi