Journalismi, avoin amk

Kuvituskuva: viestintä ja journalismi

Haaga-Helian avoimessa AMK:ssa voit suorittaa journalismin ja viestinnän opintoja! Hanki ajankohtaisia viestintätaitoja tai päivitä osaamistasi esimerkiksi podcastientekijänä, mediakirjoittajana tai tiedonhakijana ja -arvioijana.

Journalismin opintojaksot avoimessa AMK:ssa

Huomioithan, että kaikkiin opintojaksoihin kuuluu itsenäisesti tehtävää työtä ja lähiopetus on vain osa ajankäyttöä. Yksi opintopiste tarkoittaa laskennallisesti 27 tuntia työtä.

Myös osalla muista journalismin opintojaksoista on muutamia paikkoja myös avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijoille. Tutustu journalismin koko koulutustarjontaan. Voit suorittaa opintoja yhdessä tutkinto-opiskelijoiden kanssa. Opiskelijat hyväksytään opintojaksoille ilmoittautumisjärjestyksessä, ellei toisin mainita.

Journalismin tutkinto-opiskelijaksi avoimen väylän kautta

Kenelle?

Opiskelu avoimessa AMK:ssa on tarkoitettu kaikille pohjakoulutuksesta riippumatta. Opintoja voi suorittaa päivä-, ilta- tai verkko-opintoina. Opiskelu vaatii hyvää suomen kielen (taso B2) ja englannin kielen taitoa ja riittäviä opiskeluvalmiuksia.

Ilmoittautuminen kevätlukukaudelle 2022 on nyt käynnissä! Lukukausimaksu on 150 euroa ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Voit suorittaa haluamasi määrän opintoja lukukauden aikana.

Järjestämme lukukausittain verkkoinfon journalismin opiskelusta kiinnostuneille. Seuraava info järjestetään toukokuussa 2022. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumislinkki päivitetään tälle sivulle alkuvuodesta.