Olet täällä

Infomateriaali Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelman uusille opiskelijoille

Infomateriaali Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelman uusille opiskelijoille

Tältä sivulta löydät lisätietoa Haagan kampuksen Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelman (päivätoteutus) opintojen aloituksesta. Restonomi (amk) tutkintoon johtavien opintojen laajuus on 210 opintopistettä ja suoritus on ajoitettu 3,5 vuodelle. Tutustuthan huolellisesti tämän sivun materiaaleihin sekä kaikille uusille opiskelijoille tarkoitettuihin yhteisiin materiaaleihin täältä. Kaikille yhteisistä materiaaleista löydät tarkemmat tiedot esimerkiksi opiskelupaikan vastaanottamiseen liittyvistä yksityiskohdista, lukuvuodelle ilmoittautumisesta, sekä todistuskopioiden toimituksesta.

Tältä sivulta löydät mm. lisätietoa orientointipäivistä, opintojen ohjauksesta sekä aiemmin hankitun osaamisen tunnistamisesta.

Muistathan myös, että opiskelijalla edellytetään olevan oma tietokone käytettävissään opintojen aikana heti ensimmäisestä opetusviikosta lähtien.

Lisätietoja

  • Haagan opintopalvelut, Pajuniityntie 11, 00320 Helsinki, puh. 0400 230 401, opintotopalvelut.haaga(at)haaga-helia.fi

  • Hakijapalvelut puh. 0400 230 409 (hakijapalvelut(at)haaga-helia.fi) on avoinna koko kesän Pasilan kampuksella, Ratapihantie 13, 00520 Helsinki. Tarkista aukioloajat nettisivuiltamme.