Yritysyhteistyö

Ilmoita avoimesta työ- tai harjoittelupaikasta, opinnäytetyötoimeksiannosta tai projektista

Lead paragraph

JobTeaser -rekrytointisivustomme kautta voit tarjota Haaga-Helian opiskelijoille työ-, kesätyö- ja harjoittelupaikkoja tai opinnäytetyöaiheita ja projekteja

Rekrytoi osaajia JobTeaser-rekrytointisivustomme kautta!

JobTeaser-logo

JobTeaser -rekrytointisivustomme kautta voit tarjota Haaga-Helian opiskelijoille työ-, kesätyö- ja harjoittelupaikkoja tai opinnäytetyöaiheita ja projekteja

Työnantajana pääset itse laatimaan, muokkaamaan, näkemään ja poistamaan ilmoituksesi. Haaga-Helian ura- ja rekrytointipalvelut hyväksyy ja julkaisee ilmoituksen. Ilmoitukset näkyvät sivustolle kirjautuneille opiskelijoille 1–2 työpäivässä. Harjoittelu voi olla palkallista tai palkatonta. Tähän vaikuttavat muun muassa opiskelijan opintojen vaihe ja aiempi työkokemus. Käytännöt ovat alakohtaisia. Suosituksena on, että työnantaja maksaa harjoittelusta palkkaa oman alansa työehtosopimuksen mukaan. Alasta riippuen palkka on yleensä 70–90 % alan vastaavasta palkasta tai alimmasta taulukkopalkasta.

Uusi työnantaja, rekisteröidy ja kirjaudu JobTeaser-palveluun.

Haaga-Helian partneriyritykset, rekisteröidy ja kirjaudu JobTeaser-palveluun.

  • JobTeaserin tietosuojaseloste.
  • Muistaa tallentaa oma salasanasi. Unohtunut salasana voidaan uusia klikkaamalla kirjautumissivulla kohtaa "Unohditko salasanasi? Ohjeet (englanniksi) tästä.
  • Työnantaja laatii haluamansa rekrytointi-ilmoituksen. Seuraathan ohjeita.
  • Kaikki työpaikkailmoitukset tarkistetaan Haaga-Helia ura- ja rekrytointipalveluissa.
  • Haaga-Helian ura- ja rekrytointipalvelut hyväksyy ilmoituksen tai lähettää sen tarvittaessa takaisin muutospyynnön kera. Pidätämme oikeuden hylätä lakien ja asetusten vastaiset ilmoitukset.
  • Hakuajan umpeuduttua ilmoitus poistuu opiskelijoiden näkyvistä. Vanhaa ilmoitusta voi myöhemmin käyttää pohjana uudelle.
  • Valmista ilmoitusta voit tarkastella esikatselun avulla.

Mahdollisiin kysymyksiin saat vastauksen osoitteesta: 
urajarekrypalvelut{at}haaga-helia.fi
tai
Jukka Väyrynen
Ura- ja rekrytointipalveluiden suhdepäällikkö
+358 40 579 0100