HR-koulutus Strategiasta käytäntöön (10op)

Kuvituskuva

Haluatko vahvistaa henkilöstöjohtamisen osaamistasi? Tarvitsetko tukea ja työkaluja henkilöstötyöhösi? Haluatko laajentaa HR-ammattilaisten verkostoasi? Tule kehittämään osaamistasi ja omaa työtäsi Haaga-Helian HR-koulutukseen Strategiasta käytäntöön.

Koulutuksen tavoite

Koulutuksessa pääset pohtimaan strategian toteuttamista henkilöstön ja yrityskulttuurin näkökulmasta. Koulutuksessa saat eväitä oman organisaatiosi henkilöstötyön kehittämiseen.

Koulutuksen toteutus

Koulutus sisältää yhteensä kuusi lähiopetuspäivää. Halutessasi voit toteuttaa koulutuksen aikana omaan organisaatioosi kohdistuvan kehittämistehtävän. Koulutusohjelman kokonaislaajuus kehittämistehtävän kanssa on 10 opintopistettä, ja opintopisteet on mahdollista sisällyttää osaksi useita Haaga-Helia ammattikorkeakoulun korkeakoulututkintoja (AMK-tutkinnot).

Koulutukseen on mahdollista osallistua siis kahdella eri tavalla:

 1. Jos osallistuja haluaa saada koulutuksesta opintopisteitä ja opintorekisteriotteen, se edellyttää 70 % läsnäoloa koulutuspäivissä sekä kehittämistehtävän tekemistä.
 2. Jos osallistuja ei halua koulutuksesta opintopisteitä, hän saa osallistumistodistuksen koulutuksesta, mikäli on läsnä vähintään 70 % koulutuspäivistä.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu parhaiten operatiivisissa HR-tehtävissä toimiville henkilöille tai henkilöille, jotka tekevät henkilöstötyötä vähintään osana työtään. Koulutukseen osallistuvilta odotetaan joko työn tai opiskelun kautta hankittua henkilöstötyön perusteiden ymmärtämistä. Eli jos olet jo henkilöstöammattilainen ja kaipaat uutta osaamista tai jos olet vasta aloittanut urasi HR-tehtävissä, hyödyt varmasti koulutuksesta.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen aikana käydään läpi strategian toteuttamista erityisesti henkilöstön ja yrityskulttuurin kehittämisen näkökulmasta. Koulutuskokonaisuuden läpikulkevia teemoja ovat hyvinvoiva työyhteisö, luottamus ja vuorovaikutus, työntekijäkokemuksen kehittäminen, moninaisuuden johtaminen sekä valmentava johtaminen ja henkilöstön osallistaminen.

Koulutuspäivä 1.) Työntekijäkokemuksen johtaminen

 • Orientaatio koulutukseen   
 • Työnantajabrändi 
 • Työntekijäkokemuksen kehittäminen
 • Miten varmistetaan osaava ja sitoutunut henkilöstö tulevaisuudessa?

Koulutuspäivä 2.) Syökö yrityskulttuuri strategian?

 • Strateginen johtaminen ja osallistava strategiaprosessi
 • Syökö kulttuuri strategian?
 • Organisaatiokulttuuri ja arvot

Koulutuspäivä 3.) Oppimista edistävä organisaatio ja osaamisen johtaminen

 • Oppiminen työyhteisössä 
 • Osaamisen kehittäminen
 • Johtamisen kehittäminen
 • Organisaation ja työyhteisön kehittäminen

Koulutuspäivä 4.) Valmentamalla tavoitteisiin

 • Organisaation johtaminen strategiasta yksilön tavoitteiksi
 • Vaatimista vai valmentamista?
 • Palkitseminen, palkitsevuus ja motivaatio
 • Palautekulttuurin luominen

Koulutuspäivä 5.) Hyvinvointi ja sitoutuminen

 • Työhyvinvoinnin tekijät
 • Työhyvinvoinnin johtamisen prosessit
 • Toimiva moninainen työyhteisö

Koulutuspäivä 6.) HR liiketoimintavaikuttajana organisaatiossa

 • Tiedolla johtaminen HR:ssä
 • Kehittämishankkeiden esittely
 • Kuinka HR vakuuttaa ja vaikuttaa kehittämishankkeet johdolle?

Kouluttajat

Meri Vehkaperä, KTL, YTM

Merin osaamisalueita ovat erityisesti johtamisen ja organisaatioiden kehittäminen, vastuullinen liiketoiminta, strategiatyö, henkilöstöjohtaminen, osaamisen ja oppimisen edistäminen sekä yritys- ja palvelukulttuurin kehittäminen. Hänellä on vuosien kokemus ravintola- ja tapahtuma-alalta sekä parinkymmenen vuoden kokemus kouluttamisesta ja valmentamisesta. Hän on lisäksi työskennellyt liikkeenjohdon konsulttina ja kehittänyt kymmenien eri toimialojen organisaatioita ja niiden johtamista sekä fasilitoinut satoja työpajoja. 

Emilia Sarkia, Scandic Hotels, HR-päällikkö

Emilia on palveluliiketoiminnan johtamisen ammattilainen, jonka eritysosaamisalueita ovat henkilöstöjohtaminen, organisaationkulttuurin sekä asiakaskokemuksen johtaminen. Hän on vetänyt monia työpajoja mm. liittyen työntekijäkokemuksen kehittämiseen, tiimien rakentamiseen, arvojen mukaiseen perehdytykseen sekä rekrytointiin ja ollut aktiivisesti mukana useassa re-branding projektissa hotelliuransa aikana. Lisäksi hänellä on työyhteisösovittelijan erityisosaajan tutkinto.

Riikka Hynninen, Yamk restonomi, Aluejohtaja, Norlandia Päiväkodit

Riikan erityisosaamisalueita ovat strategiatyö, liiketoiminnan ja myynnin johtaminen, asiakas- ja henkilöstökokemuksen sekä organisaatiokulttuurin kehittäminen. Lisäksi hänellä on vahva osaaminen ravintola-alan konseptien kehittämisestä ja konseptien viemisestä käytäntöön. Hän on toiminut erilaisissa liikkeenjohdon, kouluttamisen ja kehittämisen tehtävissä hotelli-, ravintola- ja matkailualalla.

Ehdot

Koulutus sisältää lähiopetuksen, materiaalit, ohjauksen, palautteen, todistuksen, aamukahvin/teen ja iltapäiväkahvin/teen. Koulutus laskutetaan yhdessä erässä neljä viikkoa ennen koulutuksen alkua. Osallistumisen voi peruuttaa kuluitta 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Peruutuksen tapahtuessa alle 14 vuorokautta ennen koulutuksen aloitusta veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli koulutusta ei peruuteta, veloitamme koulutuksen koko hinnan. Koulutus toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään 8. Pidätämme oikeudet muutoksiin kouluttajissa.

Yrityskohtaisissa, räätälöidyissä koulutuksissa ystävällisesti voit ottaa yhteyttä Ota  yhteyttä - lomakkeella. 

Ota yhteyttä

Lisätietoa koulutuksesta

Aika, paikka ja hinta:

29.11.2023 -  7.3.2024 (6 lähipäivää )

29.11.2023 Työntekijäkokemuksen johtaminen

30.11.2023 Syökö yrityskulttuuri strategian?

11.1.2024 Oppimista edistävä organisaatio ja osaamisen johtaminen

25.1.2024 Valmentamalla tavoitteisiin

8.2.2024 Hyvinvointi ja sitoutuminen

7.3.2024 HR liiketoimintavaikuttajana organisaatiossa

Koulutus pidetään Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa, Haagan kampuksella, osoitteessa Pajuniityntie 11, Helsinki.

Klo. 09.00 - 16.00

Koulutuksen hinta on 1860 eur + alv 24% = 2306,40 eur. Koulutus sisältää opetuksen, materiaalin,  aamu- ja iltapäiväkahvin, ohjauksen ja palautteen. 

Ota yhteyttä
Mikko
Karamo
myyntikoordinaattori
+358 294471671
Mikko.Karamo@haaga-helia.fi
Meri
Vehkaperä
lehtori
+358 294471172
Meri.Vehkapera@haaga-helia.fi