Ruokatuotannon johtamisen polkuopinnot, avoin AMK

EduExcellence ja Helsinki Business College avaavat toisen asteen koulutusviennin – päänavaajana marokkolainen opiskelijaryhmä ja ammatillinen pätevyys liiketaloudessa

Kiinnostaako sinua ruokatuotannon johtamisen korkeakouluopinnot?

Avoimessa AMK:ssa voit opiskella joustavasti pohjakoulutuksestasi riippumatta. Ruokatuotannon johtamisen polkuopinnot on mahdollista suorittaa päiväopintoina yhden lukuvuoden aikana. Opetusta on Haaga-Helian Haagan kampuksella, Pajunittyntie 11, Helsinki. Osa opinnoista suoritetaan verkossa.

Opinnoissa korostuu liikkeenjohdollisuus, joka näkyy etenkin johtamisen, markkinoinnin, laskentatoimen ja juridiikan opinnoissa. Opinnoissa menestyminen vaatii hyvää suomen kielen taitoa, riittävää englannin kielen osaamista sekä hyviä opiskeluvalmiuksia.

Suoritettuasi polkuopintoja vähintään 55 opintopistettä hyvällä opintomenestyksellä voit hakea avoimen väylän haun kautta tutkinto-opiskelijaksi Ruokatuotannon johtamisen restonomitutkintoon.

Jos polkuopintojen suorittaminen ei ole sinulle sopiva vaihtoehto ja haluat opiskella hitaammassa tahdissa, voit suorittaa saman alan pienempiä osaamiskokonaisuuksia tai opintojaksoja. Halutessasi voit myöhemmin hakea tutkinto-opiskelijaksi suorittamiesi opintojen perusteella, kun avoimen väylän haun hakuvaatimukset täyttyvät.

Tutustu polkuopintoihin:

Ilmoittautuminen

Uusien opiskelijoiden ilmoittautuminen kevätlukukauden 2024 polkuopintoihin on päättynyt. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Polkuopinnot alkavat seuraavan kerran elokuussa 2024. Ilmoittautuminen tapahtuu touko-kesäkuussa. Tarkemmat ilmoittautumisajat päivitetään kevään aikana.

Ota yhteyttä
Opintopalvelut Avoin AMK
+358 29 447 0108
avoinamk@haaga-helia.fi