rahoittajalogot kuvituskuvan päällä

Tiedolla johtamisen osaamisesta kilpailukykyä matkailualalle

Tiedolla johtamisen osaamisesta kilpailukykyä matkailualalle -hanke kohdistuu pandemiasta erityisen voimakkaasti kärsineellä matkailualalla työskenteleviin henkilöihin ja organisaatioihin, joiden tilanne koronapandemiasta seuranneen digiloikan vuoksi on muodostunut haasteelliseksi.

Hankkeessa:

  • parannetaan matkailualan digitaalista osaamista vastauksena yhteiskunnassa tapahtumassa olevaan digiloikkaan
  • kehitetään matkailualalle kohdistuvia digitaalisia koulutuspalveluita ja mm. digitaalisia oppimisympäristöjä
  • edistetään kestävää matkailua

Tavoitteet saavutetaan

  • aktivoimalla yhteistyöverkosto sisarhankkeiden ja Etelä-Suomen yritysverkostojen kautta
  • rakentamalla tiedolla johtamisen valmennusmoduulit ja -kokonaisuudet, sekä näiden sertifikaatit
  • toteuttamalla valmennukset ja oppimiskokonaisuudet
  • myöntämällä osaamisten, valmennusten ja oppimiskokonaisuuksien sertifikaatit

Hankkeen jälkeen kehitetyt toimintamallit muuttuvat osaksi kaupunkien, yritysten sekä Visit Finlandin pysyviä toimintamalleja ja kehittyvän teeman osalta jatkuvan oppimisen malli ja osaamisen tunnistaminen ovat tärkeitä myös tulevaisuudessa. Toteutettavat tiedolla johtamisen valmennusten sisällöt ja pedagogiset ratkaisut toimivat toimialan ja yritysten tukena myös hankkeen päätyttyä.

Valmennuksia tiedolla johtamisesta matkailu- ja ravintola-alalla

Tarjoamme valmennusta tiedolla johtamiseen Haaga-Helian avoimen AMK:n kautta:

  • Johdanto tiedolla johtamiseen (2 op), non-stop toteutuksena ajalla 1.1.-27.6.2023, virtuaalitoteutus
  • Tiedolla johdetut tuotteet, kokemukset ja elämykset (3 op), aloitus 15.3.2023, online etäopetus
  • Tulosta tiedolla johtaen matkailuyrityksessä/ravintolassa (3 op), aloitus 20.3.2023, online etäopetus
  • Tehokasta markkinointia ja myyntiä matkailussa/ravintolassa (3 op), aloitus 20.3.2023, online etäopetus

Tarkemmat kurssikuvaukset löydät avoimen amk:n sivulta: https://www.haaga-helia.fi/fi/tiedolla-johtamisen-valmennukset-matkailu-ja-ravintola-alalla

Ilmoittaudu mukaan valmennuksiin sivulla: https://e-lomake.haaga-helia.fi/lomakkeet/40339/lomake.html

Kouluttajina toimivat tiedolla johtamisen asiantuntija Hanna Lak ja hankkeen projektipäällikkö Kristian Sievers

International Revenue Management seminars in spring 2023

Tarjoamme kaksi kansainvälistä seminaaria hotelli- ja ravintola-alan tuottojohtamisesta keväällä 2023. Molemmat kaksipäiväiset seminaarit järjestetään englannin kielellä Haagan kampuksella (Pajuniityntie 11, Helsinki).

We offer two international seminars on Revenue Management in the spring of 2023. Both two-day seminars will be held in English in Haaga campus (Pajuniityntie 11, Helsinki). 

Total Revenue Management by Cindy Heo, February 16-17, 2023

Professor Cindy Heo
  • Under the traditional model, hotel revenue management has focused largely on rooms. Revenue management principles, however, can be applied to different service offers beyond just rooms. At its core, total hotel revenue management brings together and optimizes all revenue streams, as opposed to thinking of each department separately. The move to total revenue management involves a shift from a tactical, short-term focus to a more strategic, long-term view. Thus, this seminar will discuss a more holistic approach of revenue management to identify revenue-generating opportunities and to optimize profit.

  • More precise course description and schedules can be found at https://www.haaga-helia.fi/fi/tiedolla-johtamisen-valmennukset-matkailu-ja-ravintola-alalla

  • Sign up at https://e-lomake.haaga-helia.fi/lomakkeet/40339/lomake.html

Restaurant Revenue Management by Fredrik Önrup, March 30-31, 2023

Picture of Fredrik Önrup
  • The first part of the seminar includes an introduction to Revenue Management in general, and then focuses upon how we may use this knowledge in restaurants. How do we measure success in restaurants? What different strategies should we apply depending on how the demand varies over the day, during the week end and throughout the year? How to exercise dynamic pricing? Also, the background and theory of Menu Engineering is presented, followed by real case presentations. Throughout the days, besides lecturing, there are exercises and examples from various restaurant operations.

  • More precise course description and schedules can be found at https://www.haaga-helia.fi/fi/tiedolla-johtamisen-valmennukset-matkailu-ja-ravintola-alalla

  • Sign up at https://e-lomake.haaga-helia.fi/lomakkeet/40339/lomake.html

Lisätietoa

Katso tarkemmat tiedot kaikista valmennuksistamme koulutuskortilta: 

https://www.haaga-helia.fi/fi/tiedolla-johtamisen-valmennukset-matkailu-ja-ravintola-alalla

Kaikkiin hankkeemme valmennuksiin ilmoittaudutaan osoitteessa: 

https://e-lomake.haaga-helia.fi/lomakkeet/40339/lomake.html

Valmennukset ovat maksuttomia hankkeen kohderyhmäläisille. Hankkeen rahoittajana toimii Euroopan sosiaalirahasto ja hanke rahoitetaan osana Euroopan unionin covid-19 -pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Tiedolla johtamisen osaamisesta kilpailukykyä matkailualalle

Projektipäällikkö: Kristian Sievers
Kesto: 1.9.2021 – 30.8.2023
Kumppanit: Helsingin kaupunki, Forum Virium Helsinki Oy, Turku Science Park Oy, Enter Espoo Oy, Visit Tampere, Visit Jyväskylä, Business Oulu, Visit Oulu, Rokua ja Visit Kalajoki
Rahoitus: ESR (REACT-EU) Hanke rahoitetaan osana Euroopan unionin covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Ota yhteyttä
Kristian
Sievers
TKI-projektipäällikkö
+358 294471169
Kristian.Sievers@haaga-helia.fi
Tiedolla johtamisen valmennukset matkailu- ja ravintola-alalla
Jatkuva oppiminen
11.04.2022
Uutinen
Valmennusta tarjolla tiedolla johtamiseen matkailu- ja ravintola-alalle