Olet täällä

Haastavien esimiestilanteiden toimivat ratkaisut

Haastavien esimiestilanteiden toimivat ratkaisut

Esimiestaidot ja tärkeimpien henkilöstöjohtamisen prosessien tunteminen kuuluu kaikkien esimiesten työhön. Tuntuuko, että olet yksin ihmisten johtamiseen liittyvien haasteittesi kanssa?  Haluat olla hyvä esimies, mutta siihen ei tunnu olevan aikaa panostaa.

Asiat eivät ole yksinkertaisia, ja niihin on monenlaisia tapauskohtaisia ratkaisuja. Tule mukaan muiden esimiestyötä tekevien ryhmään oppimaan ja keskustelemaan. Vertaistuki on olennainen osa esimiestyössä onnistumista. Yhden päivän aikana käymme läpi seuraavat asiat:

 • Esimiehen rooli, oikeudet ja velvollisuudet
  • esimiestehtävien ulottuvuudet
  • Työyhteisön toimivuuden havainnointi ja ylläpito
 • Esimiehen kohtaamia eettisiä konflikteja ihmisten johtamisessa
  • Mistä erilaiset ristiriitatilanteet syntyvät?
  • Tapoja kohdata ja hoitaa ristiriitatilanteita
  • Sanaton viestintä on lahjomatonta
 • Esimiehen rooli työhyvinvoinnin ja tehokkaan suorituksen johtamisessa
  • toimivissa ja tuloksia tekevissä tiimeissä on jaetut normit
  • Esimiehen vastuu toiminnan kehittämisessä ja tilanteisiin tarttumisessa
 • Toimivia ratkaisuja yleisimpien ja esimiesten etukäteen lähettämien arjen esimiestilanteiden hoitamiseen, case-työpaja

Koulutuksen toteutustapa on osallistujia aktivoiva valmennus, jossa yksilö-, pari- ja ryhmätöiden lisäksi hyödynnetään yksilöllisyyttä tukevaa toimintatapaa. Saat valmennuksessamme työkaluja ja tukea työhösi sekä ennen kaikkea keinoja, jotka voit heti viedä omaan arkeesi ja työhösi.

Kenelle?

Koulutus soveltuu kaikille esimiestyötä tekeville, jotka haluavat olla hyviä työssään ja uskovat laadukkaaseen henkilöstöjohtamiseen. Koulutukseen osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä, mutta saat enemmän irti päivästä, kun tuot mukaan kurssille omia kokemuksiasi.

Kaikille jotka haluavat oppia purkamaan ja ennakoimaan hankalia tilanteita omassa ryhmässään.  Ymmärrät miten hyödyntää vuorovaikutustaitojasi ja miten käyttää erilaisia toimivia malleja erilaisissa hankalien tilanteiden purkutilanteissa sekä lisätä omaa henkilökohtaista vaikuttamistaitojasi.

Koulutuksen jälkeen omaat vahvemmat esimiestaidot ja saat ryhmäsi toimimaan yhteisesti sovittujen toimintatapojen mukaisesti. Lisäksi kykenet sitouttamaan erilaiset ihmiset tehtyihin päätöksiin.

Kouluttaja

Johdon konsultti, valmentaja, coach, Extended Disc sertifointi, Life coach, Enneagrammi -valmentaja Anne Roine.

Annella on ollut monipuolinen työura esimies- ja asiantuntijan tehtävissä eri toimialoilta; yksityinen -,julkinen,- kulttuuri- ja kehitysyhteistyön saralta. Jokaisessa työtehtävässä Annen vastuulla on ollut yrityksen tuloksellisuuden kehittäminen, uusien ansaintamenetelmien suunnittelu, yhteistyökumppanuuksien rakentaminen ja esimiestyön kehittämien.  Anne on myös johtanut ja kehittänyt yhteistyössä asiakkaiden logistiikan osa-alueella hankintastrategioita, prosesseja ja toimintamalleja tavoitteina kustannustehokkaat prosessit.  Anne on ollut mukana haastavissa muutostilanteissa saanut kiitosta muutosjohtamisesta ja esimiestaidoista.

Virtuaalinen koulutus

Koulutus voidaan toteuttaa myös virtuaalisena ZOOM:in kautta. Tällöin valmennus toteutetaan kahdessa osassa, 2 x puolipäivää (3h). Valmennuksen sisältö on sama. Valmennusten välissä tehdään valmentajan lähettämä välitehtävä.
Ilmoittautumisesi jälkeen saat valmennukseen osallistumiseen ZOOM-linkin sekä tarvittavat ohjeet.

Aika ja paikka

Aika: Lähivalmennuspäivä ti 23.3. klo 9.30-15.30. Koulutus alkaa klo 9 aamukahvilla.

                               (Etävalmennus ke 14.4., ZOOM, 3 h 9.00-12.00)

                               (Etävalmennus ti 20.4., ZOOM, 3 h 9.00-12.00)   
Paikka: Haaga-Helian Pasilan toimipiste, Ratapihantie 13, 00520 Helsinki.  

Hinta ja ilmoittautuminen 

Hinta: 430 € / osallistuja (+ ALV 24 %).

Koulutuksen hinta sisältää lähiopetuksen, materiaalin, ohjauksen ja palautteen sekä aamukahvin ja lounaan. 

Ilmoittautuminen on sitova.

Koulutus toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on tarvittava määrä. 

Vahvistamme koulutuksen toteutumisen viimeistään 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Koulutus laskutetaan yhdessä erässä ennen koulutuksen alkua. Osallistumisen voi peruuttaa kuluitta 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Peruutuksen tapahtuessa alle 14 vuorokautta ennen koulutuksen aloitusta, veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli koulutusta ei peruuteta lainkaan, veloitamme koko koulutuksen hinnan.

Tutustu myös muihin HR tai esimieskoulutuksiimme:

HR-tietojärjestelmät
Uuden esimiehen työkalupakki
Millenniaalien johtaminen

Koulutus voidaan toteuttaa myös yrityskohtaisena toteutuksena. Kysy tarjousta tiimi-/yrityskohtaisista valmennuksista.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!