Olet täällä

Oppimistoiminta - Perinteiset korkeakoulurajat madaltuvat

Oppimistoiminta - Perinteiset korkeakoulurajat madaltuvat

 

Logo

Haaga-HeliaMetropolia

Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian opiskelijat voivat hyödyntää kaikkien kolmen korkeakoulun opetustarjontaa ja rakentaa yksilöllisiä osaamispolkuja, jotka johtavat laajemman, tulevaisuuden tarpeita vastaavan osaamisen kehittymiseen.

Tarjoamme opiskelijoillemme mahdollisuutta suorittaa kolmen korkeakoulun yhdessä laatimia osaamispolkuja, joissa yhdistyvät kaikkien koulujen vahvuusalueet. Yhteistyö ja mahdollisuudet lisääntyvät!

Haaga-Heliassa, Laureassa ja Metropoliassa on yhteensä kuusi koulutusalaa lukuisine tutkinto-ohjelmineen ja yli 34 000 opiskelijaa:

3amk koulutusalat

3AMK-opinnot

Opiskelijoiden liikkuvuutta kehitetään tulevaisuudessa entistä joustavammaksi. Opiskelija voi joustavasti valita osaamisen kehittymistä tukevia osaamispolkuja 3AMK:n yhteisistä 15 opintopisteen osaamispoluista. Käynnissä ovat tällä hetkellä Kiertotalouden sekä Kiinteistöalan osaamispolut ja syksyllä pilotoidaan neljä uutta polkua!

Kukin korkeakoulu tarjoaa myös 5-10 opintopisteen opintojaksoja. Toisessa koulussa suoritettujen opintojaksojen korvaavuus päätetään opiskelijan omassa koulussa.

Tavoitteena on synnyttää räätälöityä osaamista sekä uniikkeja moniosaajia tulevaisuuden työelämään!

Opas opintoja suorittaville

Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian kirjastot ovat tehneet yhteistyössä 3AMK-oppaan, joka on suunnattu kolmen korkeakoulun yhteisiä opintoja suorittaville opiskelijoille. Oppaasta saa tietoa siitä, miten voi hyödyntää kaikkien kolmen kirjaston palveluita. Siirry 3AMK-oppaaseen tästä >>

Ota rohkeasti yhteyttä:

Ulrika Lindblad
Kehityspäällikkö
3AMK- yhteistyö, Oppimistoiminta
+358 40 488 7190
ulrika.lindblad(at)haaga-helia.fi