Olet täällä

Kymmenen tekemisen vuotta

Kymmenen tekemisen vuotta

Haaga-Helia syntyi Suomen ensimmäisen korkeakoulujen yhdistymisen tuloksena vuoden 2007 alussa, kun Helsingin liiketalouden ammattikorkeakoulu ja Haaga Instituutin ammattikorkeakoulu yhdistyivät. Vietämme siis tänä vuonna kymmenvuotisjuhliamme. 

Juuremme ovat syvällä yrittäjyydessä ja työelämässä. Koulutamme myynti-, palvelu- ja yrittäjähenkisiä asiantuntijoita yritysten tarpeisiin. Haaga-Helia on yksi Suomen selkeimmin profiloituneista ammattikorkeakouluista ja koulutusviennin uranuurtajista. Edelläkävijyys ja innovatiivisuus verkostoissa ovat olleet alusta saakka tekemisemme kulmakiviä.

Kymmenvuotisen taipaleemme aikana olemme löytäneet mission avointen ovien linjasta – avaamme ovet työelämään. Tämä kuvaa paitsi opintojemme tarjoamia mahdollisuuksia ja opiskelijoidemme hyvää työllistymistä myös dynaamista yritysyhteistyötämme ja ajassa elämistä. Mahdollistamme muutoksen niin ihmisissä, yrityksissä kuin koko yhteiskunnassa.

Toteutamme vastedeskin tehtäväämme uudistajana rikkomalla työelämän ja korkeakoulujen rajoja. Tulevaisuudessa korkeakoulu on ennen kaikkea paikka verkostoitua. Oman oppimisen jakaminen on keskeistä myös henkilöstömme kehittymisessä. Vain osaavien ja innostuneiden työntekijöiden avulla pystymme toimimaan yhtä vaikuttavasti seuraavankin vuosikymmenen aikana.

Takanamme on kymmenen tekemisen vuotta, ja eteenpäin mennään yhdessä. Juhlimme tekemällä työtä – tervetuloa mukaan!

 

Osana Haaga-Helian 10-vuotistapahtumiamme annamme oman panoksemme yhteiskunnallisesti tärkeisiin asioihin. Sinäkin voi valita näistä sen vaihtoehdon, joka tuntuu parhaimmalta tavalta auttaa.

Haluatko lisätä joulumieltä heikoimmassa asemassa oleville lapsile tai nuorille sekä lisätä lapsiperheiden hyvinvointia Suomessa ja maailmalla. Tukemalla SOS-lapsikylien toimintaa sinä voit auttaa lähelläsi olevaa hädänalaista lasta tai perhettä.  Voit auttaa lahjoittamalla SOS-lapsikyläsäätiölle tilille Nordea  FI27 2386 1800 0100 66, viite 2354. 

Osallistumme myös Joulupuu-keräykseen ja järjestämme lahjojen vastaanottopisteen Pasilan kampukselle 1.12. - 8.12. väliseksi ajaksi. Lisää tietoa löytyy https://joulupuu.org/ -sivuilta.