Fast Prototyping - nopealla protoilulla tuloksia aikataulussa

Sekuntikello symboli violetilla taustalla.

Lead paragraph

Protoilun ei tarvitse olla hankalaa eikä kallista! LAB8 Fast Prototyping tarjoaa valmiin nopean protoilun prosessin, fasilitoi työskentelyn, kokoaa koehenkilöt sekä tarjoaa tilat ja materiaalit.

Matka ideasta valmiiseen tuotteeseen alkaa, kun siirrytään suunnittelusta kokeiluvaiheeseen. Protoilussa eli kokeilussa uutta tuotetta tai palvelua testataan mahdollisimman varhain oikeilla asiakkailla. Nopeassa protoilussa sairaalan leikkaussali voidaan rakentaa pahvista tai käyttöliittymästä piirretään sarjakuva.

Nopea protoilu varmistaa jo suunnitteluvaiheessa, että uudelle palvelutuotteelle on aitoa kysyntää ja että lopputulos on asiakkaidesi tarpeiden mukainen. Protoilussa ideat konkretisoidaan muotoon, jota voit testata mahdollisimman varhain oikeilla asiakkaillasi, useilla kokeilukierroksilla ja nopealla aikataululla.

Nopean protoilun hyödyt

  • Tuloksia nopealla aikataululla: Nopea protoilu on nimensä mukaan nopeaa prototyyppien suunnittelua. Sen sijaan, että uuden palvelun kehittäminen kestäisi kuukausia tai jopa vuosia, maaliin päästään päivissä tai viikoissa.

  • Kerää hyödyllistä asiakasdataa: Toimisikohan tämä meidän asiakkaillemme? Miten voisimme varmistaa, että asiakkaamme rakastavat uutta palveluamme? Miten tätä voisi entisestään parantaa? Nopealla protoilulla kehitetään ja testataan palveluasi oikeiden asiakkaiden kanssa, jolloin saat varmasti – ja nopeasti – vastaukset kysymyksiisi.

  • Säästä tuotekehityksessä: Kaikenlainen testaus mielletään aikaa vieväksi ja kalliiksi, mutta kun koko paketti tehdään päivissä, ei kuukausissa, varmistat asiakaslähtöisyyden kustannustehokkaasti!

Entistä käyttäjälähtöisempää muotoilua

"Palvelumuotoilussa tiivistyvät asiakaslähtöisyys ja yhdessä oivaltaminen. Erilaiset työkalut auttavat keräämään tietoa ja tiivistämään ymmärrystä prosessin eri vaiheissa ja tekee oivallusten viestimisestä helpompaa.”
- Teemu Moilanen

LAB8 Fast Prototyping: palvelut

Yhteystiedot
Teemu
Moilanen
yliopettaja
+358 294471515
Teemu.Moilanen@haaga-helia.fi