Fast Prototyping

Lab8 Fast Prototyping logo

Lead paragraph

Matka ideasta valmiiseen tuotteeseen alkaa, kun siirrytään suunnittelusta kokeiluvaiheeseen. Protoilussa eli kokeilussa uutta tuotetta tai palvelua testataan mahdollisimman varhain oikeilla asiakkailla. Nopeassa protoilussa sairaalan leikkaussali voidaan rakentaa pahvista tai käyttöliittymästä piirretään sarjakuva.

Ideasta nopeaan kokeiluun

Nopea protoilu varmistaa jo suunnitteluvaiheessa, että uudelle palvelutuotteelle on aitoa kysyntää ja että lopputulos on asiakkaittesi tarpeiden mukainen. Protoilussa ideat konkretisoidaan muotoon, jota voit testata mahdollisimman varhain oikeilla asiakkaillasi, useilla kokeilukierroksilla ja nopealla aikataululla.

 

Protoilun ei tarvitse olla hankalaa eikä kallista

LAB8 Fast Prototyping tarjoaa valmiin nopean protoilun prosessin, fasilitoi työskentelyn, kokoaa koehenkilöt sekä tarjoaa tilat ja materiaalit.

Nopean protoilun hyödyt

  • Tuloksia nopealla aikataululla
    Nopea protoilu on nimensä mukaan nopeaa prototyyppien suunnittelua. Sen sijaan uuden palvelun kehittäminen kestäisi kuukausia tai jopa vuosia, maaliin päästään päivissä tai viikoissa.

  • Kerää hyödyllistä asiakasdataa
    Toimisikohan tämä meidän asiakkaillemme? Miten voisimme varmistaa että asiakkaamme rakastavat uutta palveluamme? Miten tätä voisi entisestään parantaa?  Nopealla protoilu on kehittämistä ja testaamista oikeiden asiakkaiden kanssa.

  • Säästä tuotekehityksessä
    Kaikenlainen testaus mielletään aikaa vieväksi ja kalliiksi. Kun koko paketti tehdään päivissä, ei kuukausissa, varmistat asiakaslähtöidyyden kustannustehokkaasti!

 

Entistä käyttäjälähtöisempää muotoilua

"Palvelumuotoilussa tiivistyvät asiakaslähtöisyys ja yhdessä oivaltaminen. Erilaiset työkalut auttavat keräämään tietoa ja tiivistämään ymmärrystä prosessin eri vaiheissa ja tekee oivallusten viestimisestä helpompaa.”
- Teemu Moilanen

Yhteystiedot
Teemu
Moilanen
tutkimusaluejohtaja
+358 294471515
Teemu.Moilanen@haaga-helia.fi

Tutustu LAB8:n Fast Prototyping palveluihin: