Eronneen opiskelijan erotodistuksen ja opintosuoritusotteen tilaaminen

Lead paragraph

Eronnut opiskelija: täältä voit tilata erotodistuksen ja opintosuoritusotteen.

Tämä lomake on tarkoitettu Haaga-Heliasta jo eronneelle opiskelijalle. Mikäli olet eroamassa Haaga-Heliasta, täytäthän eroilmoituksen. Huom. mikäli olet avoimen ammattikorkeakoulun opiskelija, älä käytä tätä lomaketta. Otathan suoraan yhteyttä opintopalveluihin.

Haaga-Heliasta eronneena voit tilata erotodistuksen ja opintosuoritusotteen maksua vastaan, joko postitse tai sähköpostitse. Käsittelymaksu on 20 euroa ja tilaus sisältää aina sekä erotodistuksen, että opintosuoritusotteen suomeksi ja englanniksi. Maksu maksetaan verkkomaksuna heti lomakkeen täytettyäsi. Käsittelymaksua ei palauteta.

Todistukset lähetetään lomakkeella ilmoittamaasi postiosoitteeseen tai sähköpostiosoitteeseen viikon sisällä. Huom. Haaga-Helia ei vastaa postin kulusta.

Ennen lomakkeen täyttämistä opiskelija tunnistautuu lomakkeelle verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella Suomi-fi palvelun kautta. Tunnistautumisen jälkeen opiskelija siirtyy lomakkeelle. Lomakkeen täyttämisen jälkeen siirryt automaattisesti maksamaan käsittelymaksun. Huom. järjestelmässä on aikakatkaisu, joten siirry maksamaan heti lomakkeen täyttämisen jälkeen.

Eronneen opiskelijan erotodistuksen ja opintosuoritusotteen tilaaminen (ei avoin AMK)

 

Huom. mikäli sinulla ei ole suomalaisia verkkopankkitunnuksia tai sinulla on muuta kysyttävää tästä, olethan ystävällisesti yhteydessä opintopalveluihin (yhteystiedot alla).

Yhteystiedot
Opintopalvelut Haaga
+358400230401
opintopalvelut.haaga@haaga-helia.fi
Opintopalvelut Malmi
+358400230402
opintopalvelut.malmi@haaga-helia.fi
Opintopalvelut Pasila
+358400230403
opintopalvelut.pasila@haaga-helia.fi
Opintopalvelut Porvoo
+358400230405
opintopalvelut.porvoo@haaga-helia.fi
Opintopalvelut Vierumäki
+358400230407
opintopalvelut.vierumaki@haaga-helia.fi