Digitaalinen talousohjaus -erikoistumiskoulutus

Kuvituskuva tietokone

Digitaalisen talousohjauksen koulutus vastaa tulevaan suureen työtehtävien murrokseen. Koulutuksessa syvennytään talousohjaukseen, prosessien ja työroolien muutokseen.

Opit teorian ja käytännön avulla digitaalisesta taloushallinnosta laaja-alaisesti parhaiden ammattilaisten ohjauksessa. Koulutusmoduulit sisältävät asiakokonaisuuksia digitaalisesta liiketoiminnasta, talousjohtamisesta, raportoinnista ja sen kehittämisestä, liiketoiminnan mittaamisesta sekä raporttien visualisoinnista. Lisäksi tutustut koulutusohjelman aikana erilaisiin työkaluihin, joista osasta on mahdollista myöhemmin suorittaa myös sertifikaatti.

Tästä koulutuksesta hyötyy myös työnantajasi! Koulutus on suunniteltu yhdessä yritysten kanssa ja vastaa niihin käytännön haasteisiin, joita digitaalisuus tuo organisaatioille. Koulutuksen aikana syvennät digitaalista osaamistasi, uudistat talousraportointia ja -ohjausta osana uutta talousjohtamista. Tavoitteena on tukea oppimista ja osaamista sekä tarjota työkaluja, joita tarvitaan taloushallinnon ja rahoituksen tehtävissä uudistuvassa liiketoimintaympäristössä. Koulutuksen tehtävät voidaan linkittää organisaation omiin ajankohtaisiin kehittämisprojekteihin.

Koulutuksen sisältö ja aikataulu

Koulutus on 30 opintopisteen laajuinen kokonaisuus, johon sisältyy 11 lähityöskentelypäivää ja etäopiskelua. 30 opintopistettä koostuvat 5 opintopisteen laajuisista moduuleista, joita voi anoa hyväksi luettavaksi ylempään ammattikorkeakoulututkintoon.

Lähipäivät järjestetään torstaisin ja perjantaisin joko pääkaupunkiseudulla (Haaga-Helia Pasila/Laurea Tikkurila/Metropolia Myyrmäki) tai Tampereella (TAMK).

Moduulit

Koulutus koostuu seuraavista moduuleista:

Kouluttajat

  • Susanna Honka, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
  • Niklas Visanko, Metropolia Ammattikorkeakoulu
  • Kaija Koivusalo, Laurea-ammattikorkeakoulu
  • Pasi Kuusijärvi, Tampereen ammattikorkeakoulu

Hinnat ja hakeminen

Koulutukseen mahtuu mukaan yhteensä 60 opiskelijaa (max. 15 opiskelijaa/amk). Koulutuksen hinta on 950 € (alv 0 %).

Koulutukseen voivat hakea ne, joilla on soveltuva alempi tai ylempi korkeakoulututkinto sekä taloushallinnon tai rahoituksen työkokemusta. Koulutus toteutetaan suomeksi, mutta osa materiaalista on englanninkielistä. Hakukelpoiset hakijat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Haku on voimassa kaikkiin neljään ammattikorkeakouluun, mutta haun yhteydessä voi esittää toiveen, mihin ammattikorkeakouluun haluaa tulla valituksi. Koulutus on saman sisältöinen riippumatta siitä, mihin ammattikorkeakouluun opiskelija valitaan.

Vahvistetut perumisehdot: Opiskelupaikan vahvistamisen jälkeen ennen koulutuksen alkua tehdyistä perumisista peritään 50 % koulutusmaksusta valinta- ja hallintokuluina. Jos opiskelija keskeyttää opintonsa, veloitetaan koko koulutusmaksu.

Palautetta aiemmasta koulutuksesta

Minä olen saanut tästä koulutuksesta todella paljon, sekä tiedollisesti että innostuksen ja motivaation kasvun kautta! Koulutus ja luennot ovat ylittäneet kaikki odotukseni jotka sille asetin. Henkilökunta on tehnyt loistavaa työtä rakentaessaan tämän koulutusohjelman. Ja lämmin kiitos kaikille kurssikavereilleni! On ollut avartavaa kuulla, miten eri yrityksissä toimitaan, millaisia onnistumisia ja haasteita itse keneltäkin on.

- Seppo, Digitaalisen talousohjauksen opiskelija

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Metropolia Ammattikorkeakoulu, Tampereen ammattikorkeakoulu ja Laurea-ammattikorkeakoulu toteuttavat koulutuksen yhteistyössä.

Logot HH Laurea metropolia Tamk

Ota yhteyttä

Ajankohtaista

Seuraavan toteutuksen ajankohtaa ei ole päätetty. Jätä yhteystietosi sivun alalaidassa olevan lomakkeen kautta, jos haluat viestin kun tietoa uudesta toteutuksesta on saatavilla.

Asiantuntijasta tradenomiksi – taloushallinnon ammattilaisten opintopolku
Studies for Ukrainians
Urheilijan opintopolku
Räätälöity koulutuskokonaisuus ja uraohjausohjelma | 90 op