Digimarkkinoinnin osaaja

Kuvituskuva mies ja nainen tietokoneiden ääressä

Koulutuksessa päivität digimarkkinointiosaamisesi ajan tasalle sekä saat nykyaikaisia työkaluja yrityksen digitaalisiin kanaviin ja markkinointiin liittyvän ammattiroolin menestykselliseen hoitamiseen.

Koulutuksen aikana suoritat haluamasi kokonaisuuden kansainvälisiä sertifikaatteja mm. Googlelta ja HubSpotilta sekä sovellat oppimaasi laatimalla käytännönläheisen digimarkkinoinnin suunnitelman omalle yritykselle tai organisaatiolle.

Toteutus

Koulutus alkaa syyskuussa 2022, ja se jakautuu syksyn 2022 ja kevään 2023 koulutusosioihin. Koulutusosioiden aikana voit suorittaa haluamasi opintokokonaisuudet omassa tahdissasi verkkoympäristössä asiantuntijaohjauksessa.

Sertifikaateista muodostuu 10 opintopistettä ja soveltavasta digitaalisen markkinoinnin työkirjasta 20 opintopistettä. Jokaisesta palautetusta työkirjan osiosta saat markkinointiasiantuntijan kirjallisen palautteen. Koulutuksen päätteeksi saat palautteen valmiin työkirjan soveltuvuudesta oman yrityksesi digitaalisten kanavien kehittämiseksi, sekä digitaalisen Open Badge -suoritusmerkin digimarkkinoinnin osaaja -koulutuksen suorittamisesta.

Koulutus suoritetaan Moodle-alustalla olevien materiaalien avulla. Materiaalit avautuvat vaiheittain koulutuksen aikana. Lisäksi kurssin aikana on tiettyihin aihealueisiin keskittyviä avoimia Zoom-ohjauksia sekä opintokokonaisuuden yhteinen aloitustilaisuus. Opiskelijoiden ryhmäytymistä tuetaan opiskelun aikana ja kurssilla kannustetaan vertaispalautteen antamiseen.

Aloitustehtävä

  • Aloitustehtävä julkaistaan maanantaina 5.9.2022 ja se on palautettava opettajalle viimeistään torstaina 8.9.2022.
  • Tehtävässä opiskelija määrittelee yrityksensä digitaalisen läsnäolon ja markkinoinnin tavoitteet.
  • Aloitustehtävän tekeminen on edellytys koulutuksen suorittamiselle.
  • Arviointi: hyväksytty/hylätty.

Aikataulu ja eteneminen

Opintokokonaisuus alkaa aloitustehtävällä maanantaina 5.9.2022. Varsinainen opetus alkaa maanantaina 12.9.2022.

Opintokokonaisuudet

Hintatiedot ja peruutusehdot

Koulutuksen hinta on kokonaisuudessaan 300€ (alv 0%). Koulutusmaksu veloitetaan kahdessa osassa. Syksyn 2022 maksun 150€ maksat elokuussa. Ilmoittautuneet saavat maksuohjeet sähköpostitse elokuun toisella viikolla. Jos jatkat opintoja myös keväällä 2023, maksat kevään maksun 150€ tammikuun alussa 2023. Laskutus ei ole mahdollista.

Ilmoittautuminen on sitova, eikä maksettua maksua saa takaisin vaikka keskeyttäisi opinnot.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 20.6.2022 klo 8 ja päättyy joko 29.8.2022 tai kun ryhmä on täynnä.

Koulutukseen otetaan mukaan 50 opiskelijaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittaudu tästä koulutukseen 20.6. alkaen!

Tietoa koulutuksesta

Voit suorittaa Digimarkkinoinnin osaajan joko 30 opintopisteen kokonaisuutena, jolloin sinulle muodostuu kattava käsitys yrityksen digitaalisen markkinoinnin kehittämisestä tai valita tarjonnasta itseäsi kiinnostavat osa-alueet.

Koulutuksesta saat parhaan hyödyn irti, mikäli työskentelet yrityksessä, jossa sinulla on pääsy digitaalisiin sisältötyökaluihin, kuten Google- ja sometileihin.

Ilmoittaudu koulutukseen

Kenelle

Koulutus soveltuu parhaiten yrityksen tai organisaation digitaalisten kanavien parissa työskenteleville markkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun asiantuntijoille. Koulutuksessa käytetään paljon englannin kielistä materiaalia, joten sen suorittaminen vaatii hyvää englannin kielitaitoa.

Ota yhteyttä
Riitta
Yli-Tainio
Kehityspäällikkö
+358 294471508
Riitta.Yli-Tainio@haaga-helia.fi