Digimarkkinoinnin osaaja

Kuvituskuva mies ja nainen tietokoneiden ääressä

Koulutuksessa päivität digimarkkinointiosaamisesi ajan tasalle sekä saat nykyaikaisia työkaluja yrityksen digitaalisiin kanaviin ja markkinointiin liittyvän ammattiroolin menestykselliseen hoitamiseen.

Koulutuksen aikana suoritat haluamasi kokonaisuuden kansainvälisiä sertifikaatteja mm. Googlelta ja HubSpotilta sekä sovellat oppimaasi laatimalla käytännönläheisen digimarkkinoinnin suunnitelman omalle yritykselle tai organisaatiolle.

Toteutus

Seuraava koulutus alkaa tammikuussa 2023, ja se jakautuu kevään 2023 ja syksyn 2023 koulutusosioihin. Koulutusosioiden aikana voit suorittaa haluamasi opintokokonaisuudet omassa tahdissasi verkkoympäristössä asiantuntijaohjauksessa.

Sertifikaateista muodostuu 10 opintopistettä ja soveltavasta digitaalisen markkinoinnin työkirjasta 20 opintopistettä. Jokaisesta palautetusta työkirjan osiosta saat markkinointiasiantuntijan kirjallisen palautteen. Koulutuksen päätteeksi saat palautteen valmiin työkirjan soveltuvuudesta oman yrityksesi digitaalisten kanavien kehittämiseksi, sekä digitaalisen Open Badge -suoritusmerkin digimarkkinoinnin osaaja -koulutuksen suorittamisesta.

Koulutus suoritetaan Moodle-alustalla olevien materiaalien avulla. Materiaalit avautuvat vaiheittain koulutuksen aikana. Lisäksi kurssin aikana on tiettyihin aihealueisiin keskittyviä avoimia Zoom-ohjauksia sekä opintokokonaisuuden yhteinen aloitustilaisuus. Opiskelijoiden ryhmäytymistä tuetaan opiskelun aikana ja kurssilla kannustetaan vertaispalautteen antamiseen.

Aloitustehtävä

  • Aloitustehtävä julkaistaan maanantaina 9.1.2023 ja se on palautettava opettajalle viimeistään torstaina 12.1.2023.
  • Tehtävässä opiskelija määrittelee yrityksensä digitaalisen läsnäolon ja markkinoinnin tavoitteet.
  • Aloitustehtävän tekeminen on edellytys koulutuksen suorittamiselle.
  • Arviointi: hyväksytty/hylätty.

Aikataulu ja eteneminen

Opintokokonaisuus alkaa aloitustehtävällä maanantaina 9.1.2023. Varsinainen opetus alkaa maanantaina 16.1.2023.

Opintokokonaisuudet

Hintatiedot ja peruutusehdot

Koulutuksen hinta on kokonaisuudessaan 300€ (alv 0%). Koulutusmaksu veloitetaan kahdessa osassa. Kevään 2023 maksun 150€ maksat ilmoittautuessasi koulutukseen. Jos jatkat opintoja myös syksyllä 2023, maksat syksyn maksun 150€ kesä-elokuussa 2023. Laskutus ei ole mahdollista.

Ilmoittautuminen on sitova, eikä maksettua maksua saa takaisin vaikka keskeyttäisi opinnot.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tammikuussa 2023 alkavan koulutuksen kevään 2023 osioon on 8.12.2022 9:00 - 1.1.2023 15:00.

Siirry ilmoittautumiseen (8.12.alkaen)

Syksyllä 2022 aloittaneelle ryhmälle ilmoitetaan sähköpostitse ilmoittautumisohjeet kevään 2023 osioon.

Tietoa koulutuksesta

ILMOITTAUTUMINEN TAMMIKUUSSA ALKAVAAN KOULUTUKSEEN ALKAA 8.12.!

Voit suorittaa Digimarkkinoinnin osaajan joko 30 opintopisteen kokonaisuutena, jolloin sinulle muodostuu kattava käsitys yrityksen digitaalisen markkinoinnin kehittämisestä tai valita tarjonnasta itseäsi kiinnostavat osa-alueet.

Koulutuksesta saat parhaan hyödyn irti, mikäli työskentelet yrityksessä, jossa sinulla on pääsy digitaalisiin sisältötyökaluihin, kuten Google- ja sometileihin.

Kenelle

Koulutus soveltuu parhaiten yrityksen tai organisaation digitaalisten kanavien parissa työskenteleville markkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun asiantuntijoille. Koulutuksessa käytetään paljon englannin kielistä materiaalia, joten sen suorittaminen vaatii hyvää englannin kielitaitoa.

Ota yhteyttä
Tuuli
Itkonen
kehityskoordinaattori
+358 294471288
tuuli.itkonen@haaga-helia.fi