Olet täällä

CORALL

CORALL

 

CORALL Coaching-Based Online Resources for Autonomous Learning of LSP -hankkeessa tuotamme itseohjautuvan ja jatkuvan oppimisen malleja ja työkaluja kulttuurienvälisen liiketoiminta-, markkinointi- ja viestintäosaamisen kehittämiseen.

Kansainvälinen nopeasti muuttuva liiketoimintaympäristö vaatii jokaiselta kykyä ottaa tavoitteellisesti vastuuta jatkuvasta uuden oppimisesta ja tiedon jakamisesta. Yhdessä opiskelijoiden ja yritysten kanssa kokeilemme ja kehitämme itseohjautuvan oppimisen malleja valituissa käytännön liiketoimintahaasteissa. Tuloksena syntyy inspiroivia verkkomateriaaleja opiskelijoille ja asiantuntijoille sekä tukea itseohjautuvien oppijoiden valmentamiseen opettajille ja esimiehille.

Projektipäällikkö Haaga-Heliassa: Tanja Vesala-Varttala

Rahoittaja: Erasmus +

Kesto: 2019-2022

Kumppanit: Budapest Business School (koordinaattori), Beuth University of Applied Sciences Berlin,  University of Economics in Bratislava, Polytechnic of Guarda ja Czech Technical University in Prague.

Hankkeen suunnitteluun ja toteutukseen osallistuvat yrityskumppanit ovat Salomaa Yhtiöt, Marketing Finland, Routa Markkinointi ja K-ryhmä.