ClimateLaunchpad – Maailman suurin vihreä bisnesideakilpailu

Climatelaunchpad

Lead paragraph

ClimateLaunchpad on maailman suurin ja tunnetuin vihreiden liikeideoiden kilpailu, jonka tavoitteena on löytää uusia ja kestäviä ratkaisuja ilmastonmuutokseen. Vuoden 2021 Suomen ClimateLaunchpad-osakilpailun koordinoinnista vastaa Haaga-Helia ammattikorkeakoulu yhdessä Metropolian ja Laurean kanssa.

Tämän vuoden kilpailuteemoina ovat kaupunkiratkaisut, kiertotalous, kestävä liikkuvuus, puhdas energia, ravinnontuotanto sekä sopeutuminen ja sietokyky.

Kilpailuun osallistuminen ei edellytä valmista liiketoimintamallia, sillä ideaa kehitetään ammattivalmentajien avustuksella kilpailun edetessä. Yhtenä ehtona kuitenkin on se, ettei liikeidea ole kerännyt yli 200 000 euron rahoitusta.

Voittajajoukkueella on mahdollisuus päästä Euroopan osakilpailun jälkeen globaaliin finaaliin. Kilpailussa hyvin pärjänneet joukkueet tapaavat sijoittajia ja parhaat pääsevät EIT Climate-KIC Accelerator -ohjelmaan sekä voittavat maineen ja kunnian lisäksi rahaa.

Suomen ClimateLaunchpad koostuu kolmesta osasta: verkkokurssista, Boot Campista ja finaalista. 3AMK-opiskelijat saavat kilpailusta 5 opintopistettä.

Lisätietoa kurssista ja opintopisteistä täältä

Hae mukaan kilpailuun 6.6.2021 mennessä!

Lue lisää ja täytä hakemus täällä

Kilpailun aikataulu 2021

  • Hakuaika: 3.5.-6.6.
  • Verkkokurssi: Kesäkuussa (pakollinen, omaan tahtiin käytävä)
  • Boot Camp: 21.-23.6.
  • Coachaus: Kesä-elokuu (tiimit saavat halutessaan valmennusta Boot Campin ja finaalin välillä)
  • Finaali: Viikolla 34-35 (päivä varmistuu myöhemmin)
Lisätietoa
3AMK logot
ClimateLaunchPad -kilpailu logo