Viestinnän johtamisen perusteet -osaamiskokonaisuus (YAMK), avoin AMK

Using strategic thinking as a success accelerant for startups

Tule kehittämään osaamistasi, jotta voit johtaa yrityksen viestintää niin, että brändijohtaminen tuottaa lisäarvoa yritykselle. Olet ehkä myös huomannut, että kriisiosaamiselle on tarvetta enemmän kuin koskaan? Viestinnän johtamisen perusteet -osaamiskokonaisuuden (10 op) suoritettuasi osaat liittää brändinäkökulman yrityksen liiketoiminnan suunnittelun ja johtamisen prosesseihin ja viestiä tarkoituksenmukaisesti myös kriisitilanteissa.

Opit kehittämään uusia brändijohtamisen toimintatapoja sekä perustelemaan omat näkemyksesi onnistuneesti. Saat lisäksi osaamista, jotta voit luoda strategisen kriisiviestintäsuunnitelman ja osaat soveltaa kirjallisuuteen ja tutkimukseen perustuvia lähtökohtia organisaation kriisiviestintävalmiuden kehittämisessä.

Osaamiskokonaisuus on YAMK -tasoinen ja sinulla tulee olla suoritettuna opiskeltavaan alaan soveltuva korkeakoulututkinto. Katso pääsyvaatimukset Master-tason (YAMK) opintoihin tarkemmin kohdasta Ilmoittautumisohjeet. Opetusta on iltaisin Pasilan kampuksella, Ratapihantie 13, joten sinulla on myös mahdollisuus verkostoitua muiden osallistujien kanssa.

Tutustu osaamiskokonaisuuteen:

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen elokuussa 2023 alkavaan osaamiskokonaisuuteen on päättynyt.

Ota yhteyttä
Opintopalvelut Avoin AMK
+358 29 447 0108
avoinamk@haaga-helia.fi