Strateginen henkilöstön kehittäminen ja johtajuus -osaamiskokonaisuus (YAMK), avoin AMK

Nuoria henkilöitä yhteisen projektityön äärellä

Henkilöstön johtaminen ja kehittäminen on yksi tärkeimmistä yrityksen menestystekijöistä. Nyt tarjolla oleva osaamiskokonaisuus perehdyttää sinut tähän aihepiiriin monipuolisesti strategisen henkilöstöjohtamisen, työntekijäkokemuksen ja johtamisen näkökulmasta.

Strategisen henkilöstöjohtamisen kurssi tutustuttaa sinut henkilöstöjohtamisen taustalla vaikuttaviin teorioihin, käsitteisiin ja keskeisiin vastuualueisiin.

Työtekijäkokemuksesta työnantajabrändiin -kurssilla opit arvioimaan työntekijäkokemusta ja työnantajabrändiä yhdistäviä tekijöitä, tutustut erilaisiin tapoihin mitata työntekijäkokemusta ja saat työkaluja organisaation työntekijäkokemuksen ja työnantajabrändin arvioimiseksi ja kehittämiseksi.

Johtajuusklinikalla perehdyt johtajuuden ajankohtaisiin teemoihin: valmentavaan johtajuuteen, yhteisöohjautuvuuteen ja konfliktinhallintaan. Opit kehittämään yhteisöllistä ja henkilökohtaista asiantuntijuuttasi ja johtajuuskompetenssiasi. Peilaat työelämäkokemustasi opintojakson teemoihin ja suunnittelet johtajuutta tukevia käytänteitä ja toimintatapoja yhteistyössä muiden osallistujien kanssa.

Osaamiskokonaisuus suoritetaan osittain Haaga-Helian Pasilan kampuksella osoitteessa Ratapihantie 13 (3 tapaamista), osittain online-ympäristössä ja osittain verkossa itsenäisesti.

Kokonaisuus on YAMK -tasoinen ja sinulla tulee olla suoritettuna opiskeltavaan alaan soveltuva korkeakoulututkinto. Katso pääsyvaatimukset Master-tason (YAMK) opintoihin tarkemmin kohdasta Ilmoittautumisohjeet.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kevään 2024 osaamiskokonaisuuteen on päättynyt.

Ota yhteyttä
Opintopalvelut Avoin AMK
+358 29 447 0108
avoinamk@haaga-helia.fi