Liiketoimintavaatimusten analysointi ja määrittely, 5 op

Tervetuloa opiskelemaan liiketoimintavaatimusten määrittelyä konsultin työskentelyotteella! Tämä opintojakso antaa monipuolisen tieto-taidon it- ja liiketoiminnan eri työtehtäviin.

Perehdyt keskeisiin käsitteisiin, menetelmiin ja työkaluihin, teoriaan, dokumentointiin, eri strategioiden ja muutoshallinnan näkökulmasta. Opintojaksolla saat näkemystä ja tietoa, miten organisaation muutostoiminnot, tietojärjestelmien kehittäminen ja hankinnat sekä laadun varmistaminen tuottavat arvoa liiketoiminnalle. Lisäksi saat tietoutta liiketoimintavaatimusten analysoinnissa ja määrityksessä tarvittavasta konsulttimaisesta työskentelytavasta pohjautuen tarvittavan liiketoimintatiedon tunnistamiseen, hankkimiseen ja analysointiin.

Ota yhteyttä

Opintopalvelut Avoin AMK
+358 29 447 0108
avoinamk@haaga-helia.fi

Koulutuksen tiedot

Nimi
Liiketoimintavaatimusten analysointi ja määrittely
Ajankohta
-
Opintopisteet
5 op
Ilmoittautumisaika
-
Toteutustapa
Verkko-opetus
Ilmoittautumistilanne
Opetuskieli
Suomi
Sijainti
Verkko-opinnot
Opettajat
Anne-Maritta Talaslahti
Hinta
75.00 € (sis. ALV 0 %)

Ilmoittaudu avoimen ammattikorkeakoulun opintoihin ilmoittautumisjärjestelmässämme. Opintoihin ei ole pohjakoulutusvaatimuksia. Ilmoittautuminen on sitova ja opiskelijat hyväksytään mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos sinua kiinnostava opinto on täynnä, voit ilmoittautua jonoon.

Siirry ilmoittautumiseen

Koulutuksen sisältö

Opiskelu avoimessa AMK:ssa

Avoimessa AMK:ssa voit opiskella korkeakoulutasoisia opintoja kehittääksesi työelämässä tarvitsemaasi osaamista. Voit myös hakea tutkinto-opiskelijaksi avoimessa AMK:ssa suorittamiesi opintojen perusteella avoimen väylän haussa. Opinnot on tarkoitettu kaikille pohjakoulutuksesta riippumatta, vain YAMK-tason opintoihin vaaditaan aikaisempaa korkeakoulutusta ja työkokemusta. Opinnoissa menestyminen edellyttää hyvää suomen kielen ja riittävää englannin kielen taitoa sekä hyviä opiskeluvalmiuksia. Monet opinnoista on mahdollista suorittaa joustavasti verkko-opintoina.

29.06.2022
Opiskelijatarina
Avoimen AMK:n tradenomiopinnot avasivat uusia mahdollisuuksia
14.06.2022
Opiskelijatarina
Jenni Antikainen päätyi avoimen AMK:n väylän kautta tutkinto-opiskelijaksi
14.12.2021
Opiskelijatarina
”Muodollisen koulutuksen hankkimalla varmistan, että voin tehdä töitä alallani mahdollisim...