Johdanto ohjelmistokehitykseen, 5 op

Tervetuloa koodaamaan! Tämä on ensimmäinen ohjelmointikurssisi, jota opit JavaScriptillä, maailman yleisimmällä ohjelmointikielellä. Kurssin jälkeen tiedät, miten yksinkertaisesti ohjelmat toimivat ja osaat koodata ja jopa julkaista webissä ensimmäisiä ohjelmiasi. Pystyt myös tekemään pieniä muutoksia olemassaoleviin palveluihin esim. firman verkkosivulla.

Ota yhteyttä

Opintopalvelut Avoin AMK
+358 29 447 0108
avoinamk@haaga-helia.fi

Koulutuksen tiedot

Nimi
Johdanto ohjelmistokehitykseen
Ajankohta
-
Opintopisteet
5 op
Ilmoittautumisaika
-
Toteutustapa
Verkko-opetus
Ilmoittautumistilanne
Opetuskieli
Suomi
Sijainti
Verkko-opinnot
Opettajat
Sirpa Marttila
Hinta
75.00 € (sis. ALV 0 %)

Ilmoittaudu avoimen ammattikorkeakoulun opintoihin ilmoittautumisjärjestelmässämme. Opintoihin ei ole pohjakoulutusvaatimuksia. Ilmoittautuminen on sitova ja opiskelijat hyväksytään mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos sinua kiinnostava opinto on täynnä, voit ilmoittautua jonoon.

Siirry ilmoittautumiseen

Koulutuksen sisältö

Opiskelu avoimessa AMK:ssa

Avoimessa AMK:ssa voit opiskella korkeakoulutasoisia opintoja kehittääksesi työelämässä tarvitsemaasi osaamista. Voit myös hakea tutkinto-opiskelijaksi avoimessa AMK:ssa suorittamiesi opintojen perusteella avoimen väylän haussa. Opinnot on tarkoitettu kaikille pohjakoulutuksesta riippumatta, vain YAMK-tason opintoihin vaaditaan aikaisempaa korkeakoulutusta ja työkokemusta. Opinnoissa menestyminen edellyttää hyvää suomen kielen ja riittävää englannin kielen taitoa sekä hyviä opiskeluvalmiuksia. Monet opinnoista on mahdollista suorittaa joustavasti verkko-opintoina.

29.06.2022
Opiskelijatarina
Avoimen AMK:n tradenomiopinnot avasivat uusia mahdollisuuksia
14.06.2022
Opiskelijatarina
Jenni Antikainen päätyi avoimen AMK:n väylän kautta tutkinto-opiskelijaksi
14.12.2021
Opiskelijatarina
”Muodollisen koulutuksen hankkimalla varmistan, että voin tehdä töitä alallani mahdollisim...