ICT-projektijohtaminen, 5 op

Merkittävä osa ICT-alan työstä tehdään projekteissa, joten projektinjohtamisen perusteiden osaaminen on tärkää kaikille ICT-alan asiantuntijoille, eli myös sinulle. Voit myös luoda menestyksellisen työuran projektien johtamiseen erikoistuen, josta on runsaasti esimerkkejä työelämään edenneiden entisten Haaga-Helian opiskelijoiden palautteessa.

Opit myös projektien johtamiseen liittyvän systemaattisesta ja johdonmukaisen työkentelytavan kohti tavoitteita huomioiden koko ajan muutospaineet toimintaympäristössä. Työnantajat arvostavat tätä kyvykkyyttä yleisesti, ei pelkästään projektien johtamiseen liittyen, minkä vuoksi tämä osaaminen on sinulle tärkeää ja antaa valmiuksia etenemiseen omalla työuralla.

Ota yhteyttä

Opintopalvelut Avoin AMK
+358 29 447 0108
avoinamk@haaga-helia.fi

Koulutuksen tiedot

Nimi
ICT-projektijohtaminen
Ajankohta
-
Opintopisteet
5 op
Ilmoittautumisaika
-
Toteutustapa
Virtuaalitoteutus
Ilmoittautumistilanne
Opetuskieli
Suomi
Sijainti
Verkko-opinnot
Opettajat
Anne Wuokko
Hinta
75.00 € (sis. ALV 0 %)

Ilmoittaudu avoimen ammattikorkeakoulun opintoihin ilmoittautumisjärjestelmässämme. Opintoihin ei ole pohjakoulutusvaatimuksia. Ilmoittautuminen on sitova ja opiskelijat hyväksytään mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos sinua kiinnostava opinto on täynnä, voit ilmoittautua jonoon.

Siirry ilmoittautumiseen

Koulutuksen sisältö

Opiskelu avoimessa AMK:ssa

Avoimessa AMK:ssa voit opiskella korkeakoulutasoisia opintoja kehittääksesi työelämässä tarvitsemaasi osaamista. Voit myös hakea tutkinto-opiskelijaksi avoimessa AMK:ssa suorittamiesi opintojen perusteella avoimen väylän haussa. Opinnot on tarkoitettu kaikille pohjakoulutuksesta riippumatta, vain YAMK-tason opintoihin vaaditaan aikaisempaa korkeakoulutusta ja työkokemusta. Opinnoissa menestyminen edellyttää hyvää suomen kielen ja riittävää englannin kielen taitoa sekä hyviä opiskeluvalmiuksia. Monet opinnoista on mahdollista suorittaa joustavasti verkko-opintoina.

29.06.2022
Opiskelijatarina
Avoimen AMK:n tradenomiopinnot avasivat uusia mahdollisuuksia
14.06.2022
Opiskelijatarina
Jenni Antikainen päätyi avoimen AMK:n väylän kautta tutkinto-opiskelijaksi
14.12.2021
Opiskelijatarina
”Muodollisen koulutuksen hankkimalla varmistan, että voin tehdä töitä alallani mahdollisim...