Olet täällä

KEHITTÄMINEN TYÖYHTEISÖSSÄ

KEHITTÄMINEN TYÖYHTEISÖSSÄ

Haaga-Helia Ammatillinen opettajakorkeakoulu tarjoaa kehittämisen työkaluja ja ratkaisuja erilaisiin työyhteisön haasteisiin. Kokonaisuus – sisältö, kesto, aikataulu jne.  – suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa.

Työyhteisön kehittämisen haasteissa hyödynnämme sitä erityisosaamista ja -koulutusta, jota opettajamme ovat hankkineet oman uransa aikana.

PedaComp® - avain oppilaitoksen pedagogisen osaamisen tunnistamiseen ja kehittämiseen

Tunnistatko oppilaitoksesi pedagogisen osaamisen vahvuudet ja katvealueet? Millainen olisi toimiva pedagoginen kehittämisohjelma henkilöstöllesi? Miten sparrataan yksittäisten opettajien ja opettajatiimien pedagogista osaamista?

Haaga-Helia Ammatillisen opettajakorkeakoulun PedaComp® on fasilitoiva työkalu, joka tekee näkyväksi osaamisen vahvuudet ja kehittämisen paikat yksittäisestä opettajasta tiimeihin ja oppilaitostasolle asti. Mittari soveltuu niin ammatilliselle toiselle asteel­le kuin ammattikorkeakouluihinkin pedagogisen henkilöstön kehittämisen välineeksi. Parhaimmillaan PedaComp®-työkalua voi hyödyntää kehityskeskusteluissa, pedagogisen johtamisen ja osaamisen johtamisen työkaluna sekä pedagogisia kehittämisohjelmia suunniteltaessa ja toteutettaessa.

Ratkaisukeskeinen
työyhteisösovittelu

Ratkaisukeskeinen työyhteisösovittelu on luottamuksellinen, epämuodollinen ja vapaaehtoinen prosessi, jossa puolueeton sovittelija tukee ristiriidan keskellä olevia osapuolia saamaan aikaan molempia osapuolia tyydyttävän sopimuksen. Prosessin tavoite on saada aikaan nykyistä parempi ammatillinen yhteistyösuhde osapuolten välille.

Valmentava toimintakulttuuri - kohti hyvinvoivaa ja tuloksellista työyhteisöä

Tällä koulutuksella tarjoamme valmentavaan otteeseen ja coachingkulttuurin rakentamiseen liittyviä palveluita ammatillisen koulutuksen järjestäjille - johdolle, esimiehielle, ja opettajille.
Palvelut ja koulutukset suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa, tunnistettuja tarpeita vastaten.

Katso lisätietoja ja yhteystiedot tästä linkistä.

Turvallinen työyhteisö: Uhkaavasti käyttäytyvän asiakkaan kohtaaminen

Kohtaamme entistä useammin asiakastyössä haastavia tilanteita. T'ässä koulutuksessa harjoittelemme uhkaavasti käyttäytyvän asiakkaan kohtaamista, turvallista hallintaa ja itsesuojelua.

Koulutuksen kantavia teemoja ovat turvallinen työyhteisö ja organisaation toimintamallin laatiminen haastaviin asiakastilanteisiin.

  • Tulosta esite ja ole yhteydessä. Koulutuksen sisältö, toteutus ja aikataulu suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa.
Työnohjauspalveluita ammatillisen koulutuksen järjestäjille Haaga-Helia Ammatillinen opettajakorkeakoulu tarjoaa työnohjauksen palveluita ammatillisen koulutuksen opettajille, esimiehille ja johdolle - sekä työyhteisöille, ryhmille ja yksilöille.

Työnohjaaja on ulkopuolinen tuki prosessissa, jossa yhdessä toisten kanssa mm. ajallistetaan ja sanallistetaan työtä uusista näkökulmista, arvioidaan työn tekemistä ja kehitetään työtä.

Katso lisätietoja ja yhteystiedot

Ota yhteyttä - suunnitellaan työyhteisöllesi koulutus yhdessä!
Täydennyskoulutuksen päällikkö Jutta Paukkonen, jutta.paukkonen@haaga-helia.fi,
puh. 040 488 7003