Keittiömestari, Helsinki - suuntautuminen

Ruokatuotannon johtaminen

Haagan restonomikampuksen ruokatuotannon johtamisen koulutus profiloituu vaativien ja monipuolisten ammattikeittiössä tarvittavien kompetenssien tuottamiseen. Ruokatuotannon johtamisen opiskelijan suuntautuminen on keittiömestari.

Suuntautumisopintojen ensimmäisessä osassa tutustut raaka-aineiden hallintaan ja ruokaketjuun, ammattikeittiön prosesseihin sekä ruokaan ja ravitsemukseen yleensä. 

Suuntautumisopintojen toisessa osassa perehdyt muun muassa vastuullisuuden teemoihin, ammattikeittiön tuloksellisuuteen sekä tuotekehitykseen. Myös tulevaisuuden trendit ja teknologinen kehitys tulevat teemoina tutuiksi. 

Voit sisällyttää omaan oppimispolkuusi osia kaikista Helsingin ja Porvoon restonomikoulutuksen suuntautumisista. Haagan kampuksella tarjotaan majoitusliiketoiminnan-, ravintolaliiketoiminnan ja matkailuliiketoiminnan suuntautumiset. Monimuoto-opiskelijat suuntautuvat majoitus- ja ravintolaliiketoiminnan kehittämiseen. Englanninkielisessä tutkinnossa opiskelevan suuntautuminen on Experience Management.

Keittiömestari-suuntautuminen antaa monipuolisesti eväitä ruoka-alalla työskentelyyn. Voit kartuttaa osaamistasi mielenkiintoisilla opintojaksoilla - olit sitten urasi alussa, alanvaihtaja tai kokenut konkari. Suuntautumisopintojen myötä saat hyvän kokonaiskuvan palveluliiketoiminnasta ja ruoka-alasta sekä valmiudet toimia alan johtamistehtävissä.

Opintojaksoilla pääset näkemään raaka-aineen matkan pellolta asiakkaan lautaselle kaikkine välivaiheineen, lähtien liikkeelle ruokatuotannon suunnittelusta tuotekehityksen kautta valmiiksi kannattavaksi konseptiksi.  Eri osaamiskokonaisuuksien myötä voit syventää osaamistasi esimerkiksi ruokayrittäjyyden tai ruokamatkailun ja ruokamatkailuelämysten kehittämisen parissa. Tulevaisuuden työpaikkasi voi olla omassa yrityksessä, ammattikeittiössä, elintarviketeollisuudessa, tukkukaupassa tai vaikkapa tuotekehityksen parissa. Tule osaksi ruoan vastuullista tulevaisuutta!

HAKEMINEN

Hae opiskelemaan Haaga-Helian restonomiopintoihin. Lue lisää täältä.

Restonomi AMK, suuntautumisena keittiömestarin opinnot

Laajuus: 210 op

Tutkinto: Restonomi (AMK), ruokatuotannon johtaminen