Tervetuloa tutustumaan alumnien uraseurannan tuloksiin!

Lead paragraph

Hei alumni, mitä sinulle kuuluu? Me täällä Haaga-Heliassa olemme vieläkin kiinnostuneita sinusta. Siksi kysymmekin näin viisi vuotta valmistumisesi jälkeen uraasi liittyviä kuulumisia. Haluamme muun muassa tietää, ovatko ammattikorkeakoulusta hankitut siivet kantaneet sinua työelämässä.

Syksyisin lähetettävän, valtakunnallisen uraseurantakyselyn tarkoitus on kartoittaa, millainen työ- ja uratilanne meiltä valmistuneilla alumneilla on valmistumisensa jälkeen. Kysely lähetetään kaikille viisi vuotta sitten AMK- ja Master-tutkinnoista valmistuneille, ja se toteutetaan samaan aikaan kaikissa ammattikorkeakouluissa eri puolilla Suomea.

Tältä sivulta löydät aikaisempien vuosien uraseurantakyselyjen tuloksia. Kyselyyn on tähän mennessä vastannut vuosina 2013, 2014, 2015 ja 2016 valmistuneet alumnimme.

Tänä vuonna kyselyn saavat vuonna 2017 valmistuneet AMK- ja Master-tutkinnon suorittaneet.  

Me emme halua olla liian tungettelevia. Uraseurantakyselyn vastaajien taustatiedot kerätään opetus- ja kulttuuriministeriön ylläpitämästä korkeakoulujen valtakunnallisesta tietovaranto Virrasta. Tietovaranto tarjoaa myös perustiedot suorittamistasi tutkinnoista, jonka vuoksi meidän ei tarvitse kysyä erikseen niihin liittyvistä asioista.

Millainen ammattikorkeakoulustamme valmistuneiden työ- ja uratilanne on valmistumisen jälkeen? Entä kantaako Haaga-Helialta hankittu osaaminen pitkälle työelämään? Mitä taitoja opinnoista on saatu ja mikä on niiden painokerroin työelämässä?

Tällä sivulta pääset tutustumaan aikaisempien vuosien uraseurantakyselyn tuloksiin niin Haaga-Heliassa kuin valtakunnallisestikin. Suomen kaikkien ammattikorkeakoulujen uraseurantakyselyjen tulokset löytyvät yläpuolella olevan linkin kautta. 

Haaga-Heliassa meille on tärkeää kehittää toimintaamme. Siksi teemme uraseurantakyselyitä vuosittain, jotta saamamme tulokset olisivat vertailukelpoisia. Jokainen saamamme vastaus vie meitä eteenpäin, jonka vuoksi toivommekin, että kun kyselymme saavuttaa sinut, niin annat meille 10-15 minuuttia kallista aikaasi.

Haluamme tietää, miten opintojesi tarjoama osaaminen on kantanut sinua työelämässä. Eikä tarvitse pelätä, sillä käsittelemme antamasi vastaukset täysin luottamuksellisesti, jolloin yksittäiset vastaajat eivät ole tunnistettavissa vastauksista. 

Vastaamalla ja ottamalla kantaa autat meitä kehittämään toimintaamme, jotta meistä tulisi vielä entistäkin parempi ammattikorkeakoulu.

Vastaajamäärät

677
vastaajaa vuonna 2021
27.06.2022
Alumnitarina
Avoimen AMK:n kautta ammatillisen opettajan opintoihin
16.06.2022
Alumnitarina
Ikuinen generalisti Lauri on tehnyt lähes kaikkea IT-alalla
09.06.2022
Alumnitarina
Hannu Lehtinen vaihtoi alaa: "Olisinpa kuullut tästä koulutuksesta aiemmin"
03.06.2022
Alumnitarina
”Uudistuvan journalismin koulutusohjelma kehittää paitsi opiskelijoiden osaamista, myös ko...
16.05.2022
Alumnitarina
Tuplatutkinnon tehnyt Suvi koki opiskelun helpoksi ja kivaksi
13.05.2022
Alumnitarina
Opinnäytetyön tekeminen vei Reettaa kohti oman alan löytämistä