Tervetuloa tutustumaan alumnien uraseurannan tuloksiin!

Lead paragraph

Hei alumni, mitä sinulle kuuluu? Me täällä Haaga-Heliassa olemme vieläkin kiinnostuneita sinusta. Siksi kysymmekin näin viisi vuotta valmistumisesi jälkeen uraasi liittyviä kuulumisia. Haluamme muun muassa tietää, ovatko ammattikorkeakoulusta hankitut siivet kantaneet sinua työelämässä.

Syksyisin lähetettävän, valtakunnallisen uraseurantakyselyn tarkoitus on kartoittaa, millainen työ- ja uratilanne meiltä valmistuneilla alumneilla on valmistumisensa jälkeen. Kysely lähetetään kaikille viisi vuotta sitten AMK- ja YAMK-tutkinnoista valmistuneille, ja se toteutetaan samaan aikaan kaikissa ammattikorkeakouluissa eri puolilla Suomea.

Tältä sivulta löydät aikaisempien vuosien uraseurantakyselyjen tuloksia. Kyselyyn on tähän mennessä vastannut vuosina 2013, 2014 ja 2015 valmistuneet alumnimme.

Tänä vuonna kyselyn saavat vuonna 2016 valmistuneet AMK- ja YAMK-tutkinnon suorittaneet.  

Me emme halua olla liian tungettelevia. Uraseurantakyselyn vastaajien taustatiedot kerätään opetus- ja kulttuuriministeriön ylläpitämästä korkeakoulujen valtakunnallisesta tietovaranto Virrasta. Tietovaranto tarjoaa myös perustiedot suorittamistasi tutkinnoista, jonka vuoksi meidän ei tarvitse kysyä erikseen niihin liittyvistä asioista.

Millainen ammattikorkeakoulustamme valmistuneiden työ- ja uratilanne on valmistumisen jälkeen? Entä kantaako Haaga-Helialta hankittu osaaminen pitkälle työelämään? Mitä taitoja opinnoista on saatu ja mikä on niiden painokerroin työelämässä?

Tällä sivulta pääset tutustumaan aikaisempien vuosien uraseurantakyselyn tuloksiin niin Haaga-Heliassa kuin valtakunnallisestikin. Suomen kaikkien ammattikorkeakoulujen uraseurantakyselyjen tulokset löytyvät yläpuolella olevan linkin kautta. 

Haaga-Heliassa meille on tärkeää kehittää toimintaamme. Siksi teemme uraseurantakyselyitä vuosittain, jotta saamamme tulokset olisivat vertailukelpoisia. Jokainen saamamme vastaus vie meitä eteenpäin, jonka vuoksi toivommekin, että kun kyselymme saavuttaa sinut, niin annat meille 10-15 minuuttia kallista aikaasi.

Haluamme tietää, miten opintojesi tarjoama osaaminen on kantanut sinua työelämässä. Eikä tarvitse pelätä, sillä käsittelemme antamasi vastaukset täysin luottamuksellisesti, jolloin yksittäiset vastaajat eivät ole tunnistettavissa vastauksista. 

Vastaamalla ja ottamalla kantaa autat meitä kehittämään toimintaamme, jotta meistä tulisi vielä entistäkin parempi ammattikorkeakoulu.

Vastaajamäärät

582
vastaajaa vuonna 2020
17.01.2022
Alumnitarina
Luksustuotteita kaupannut Miska Raatikainen löysi AMKoodarista uuden suunnan
13.01.2022
Alumnitarina
Ammatillisen opettajan monimuoto-opinnot sopivat aikuisopiskelijalle
03.12.2021
Alumnitarina
”Uudistuin opettajana Haaga-Heliassa” – Otto Härkönen sai ammatillisesta opettajakorkeakou...