YAMK-opiskelija, kehitä johtamistaitojasi 3AMK Summer Schoolissa! Haku auki 30.3. asti!

Tule täydentämään osaamistasi ja kehittämään johtamistaitojasi! 3AMK järjestää kesällä 2022 YAMK-opiskelijoille suunnatun viiden opintopisteen laajuisen Summer School intensiivitoteutuksen virtuaalisesti.

3amk johtamiskurssi yamk
Uutinen

Body

Kurssi kattaa aikamme tärkeitä aiheita, kuten itsejohtamisen, osallistamisen ja monimuotoisuuden, tarinankerronta- ja yhteistyökäytännöt sekä työpaikkojen ja kulttuurimuutoksen hallinnan, joita johdetaan itsenäisten ja valtuutettujen itseorganisoituneiden jäsenten ja tiimien kautta. Kurssin jälkeen sinulla on tiedot ja taidot hakea johtajaksi missä tahansa muuttuvassa maailmassamme!

Muutama kurssipalaute viime vuoden opiskelijoilta:

”Jokaisen johtajan tai tulevan johtajan tulisi osallistua tälle kurssille, koska se antaa sinulle erinomaisen näkökulman siitä minkälaisia taitoja tulevien johtajien tulisi tunnistaa ja oppia ja ottaa käyttöön”.

”Kurssin teemat ovat päivitettyjä ja olennaisia liiketalouden ja julkisen sektorin rutiineissa, joten suosittelisin kaikkia osallistumaan kurssille ja edistämään johtamistaitojaan”.

Kurssin teemat

Kurssin pääteemana on johtaminen ”Leadership Skills for a Changing World”. Pääteemaa tarkastellaan vuosittain eri näkökulmista. Vuoden 2022 näkökulmat ovat:

  • Inclusive leadership & collaborative practices
  • Leading cultural change
  • Leading a self-managing organization

Toteutus

Kurssi sisältää osallistumisen intensiiviviikolle elokuussa sekä itsenäisiä ennakkotehtäviä. Intensiiviviikon ohjelmaan kuuluu asiantuntijoiden puheenvuoroja, sekä työpajoja ja muuta yhteistoimintaa teeman aiheiden parissa. Kurssi järjestetään englanniksi.

Hakuaikataulu

Hakuaika: 26.1.-30.3.2022

Opiskelijavalinta: viimeistään 15.4.

Ennakkotehtävien julkaisut toukokuun lopussa

Ennakkotehtävien palautus: viimeistään 14.8.

Intensiiviviikko: 15.-19.8.2022

Opiskelijat valitaan opintojaksolle motivaatiokirjeiden perusteella.

Ilmoittaudu kurssille: 3amk summer school 2022 (lyyti.fi)

Lue lisää: 3AMK Summer School for Master Students - Laurea-ammattikorkeakoulu