Vinkkejä selkeään ohjaukseen ja yhteistyön mahdollisuuksiin työpaikalla

MALVA-hankkeen podcast-sarjassa on etsitty keinoja tuoda maahanmuuttajataustaisten henkilöiden osaamista paremmin esiin ja vähentää työllistymisen esteitä.

Kuvituskuva monikulttuurisuus työpaikalla
News article

Body

Haaga-Helian uudessa  podcast-sarjassa keskustellaan selkeästä ohjauksesta, työkokeilujen mahdollisuuksista sekä yhteisöllisestä toimintakulttuurista työpaikoilla.

Sarjassa pääsevät ääneen monipuolisesti eri organisaatioiden edustajat. Maahanmuuttajataustaisia aikuisopiskelijoita ohjaava opettaja Kaisu Honkala Luksiasta avaa selkeän ohjauksen merkitystä. Kehitysjohtaja Miika Keijonen Live Palvelut -valmennus- ja asiantuntijatalosta kertoo työkokeilujen mahdollisuuksista.

Yhteisöllisyydestä ja sen merkityksestä työpaikalla puhuvat henkilöstön kehityksen johtaja Merja Oljakka ja HR-asiantuntija Maria Kaukonen SOL Palveluista.

Sarjan tekijöinä ovat Leena Nuutila ja Eija Honkanen Haaga-Heliasta.

Kuuntele MALVA-podcastia (eSignals)

Jakso 1: Ohjausta selkeällä suomella
Jakso 2: Työkokeilun kautta työhön
Jakso 3: Työtä tarjolla osaavalle

MALVA - Maahanmuuttajat valmentaen työelämään

MALVA-hankkeessa edistetään maahanmuuttajataustaisten työllistymistä ja työelämävalmiuksien kehittymistä Päijät-Hämeen ja Uudenmaan alueella. Hankkeessa etsitään keinoja tuoda maahanmuuttajataustaisten henkilöiden osaamista paremmin esiin ja keinoja vähentää työllistymisen esteitä.

ESR:n rahoittamassa hankkeessa ovat Haaga-Helian lisäksi mukana Koulutuskeskus Salpaus ja LAB-ammattikorkeakoulu.

Ota yhteyttä
Leena
Nuutila
lehtori
+358 294471358
Leena.Nuutila@haaga-helia.fi
Eija
Honkanen
yliopettaja
+358 294471347
Eija.Honkanen@haaga-helia.fi