Vierumäki Sports ja Haaga-Helia solmivat partnerisopimuksen

Vierumäki Sports Oy ja Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy solmivat partnerisopimuksen.

Mikko Ahonen ja Peter Gabrielsson
Uutinen

Body

Vierumäki Sports Oy ja Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy solmivat partnerisopimuksen 30.11. Sopimuksen allekirjoittivat Vierumäki-yhtiöiden toimitusjohtaja Peter Gabrielsson ja Haaga-Helian rehtori Teemu Kokko.

Peter Gabrielsson allekirjoittaa sopimusta

Peter Gabrielsson allekirjoitti partnerisopimuksen Vierumäki-yhtiöiden puolelta. Taustalla Vierumäki Sports Oy:n kaupallinen johtaja Mikko Ahonen.

Vierumäellä ja Haaga-Helialla on parikymmenvuotinen historia valmennuksen, urheilun ja liikunnan kehittämisessä.

- Siksi on loogista, että olemme myös virallisesti partnereita. Halusimme samalla laajentaa yhteistyön koskemaan matkailu- ja ravintola-alaa, Peter Gabrielsson sanoo.

Perinne, luonto, hiki ja hymy

Vierumäki Sports Oy toimii Heinolassa Vierumäen alueella osana Vierumäki-yhtiöitä. Siellä se tuottaa alueen myynti-, markkinointi- ja asiakaspalvelutoiminnot sekä ravintola- ja majoituspalvelut. Alkuperäiselle perustehtävälleen uskollisina Vierumäki ja Suomen Urheiluopisto keskittyvät tuottamaan ja kehittämään koulutuksen, liikunnan ja huippu-urheilun kansainvälisen tason palveluita.

- Tätä tehtävää tukemaan haluamme tarjota asiakkaille hyvät olosuhteet: ravintoa, lepoa ja liikuntapaikkoja. Työtämme ohjaa yhteisesti määritellyt ja sisäistetyt arvot: perinne, luonto, hiki ja hymy, kertoo Vierumäki Sports Oy:n kaupallinen johtaja Mikko Ahonen.

Vierumäki-yhtiöt investoivat lähivuosina Vierumäen alueen kehittämiseen 15-20 miljoonaa euroa. Eräs hanke on ensi vuoden aikana valmistuva uusi hotelli ja ravintolamaailma.

- Yksi ravintoloista tulee tarjoamaan urheilija- ja ympäristöystävällistä ravintoa. Tätä konseptia luomme yhdessä Haaga-Helian kanssa.

Lisäksi suunnitteilla on majoituspalveluun liittyvää yhteistyötä. Jo olemassa olevaa yhteistyötä on tarkoitus syventää koulutuksen, huippu-urheilun ja liikunnan puolella. 

- Toivon, että yhteistyön myötä kehitämme ammattillista osaamista, löydämme myynnillisiä ja markkinoinnillisia uusia ideoita, tuotamme sisältöjä yhdessä oppilaiden kanssa sekä löydämme osaavia työntekijöitä, Gabrielsson sanoo.

Vierumäki Sports Oy:n kaupallinen johtaja Mikko Ahonen, Vierumäki-yhtiöiden toimitusjohtaja Peter Gabrielsson, Haaga-Helian rehtori Teemu Kokko ja Haaga-Helian asiakkuuspäällikkö Harriet Lindeberg-Saapunki.

Vierumäki Sports Oy:n kaupallinen johtaja Mikko Ahonen, Vierumäki-yhtiöiden toimitusjohtaja Peter Gabrielsson, Haaga-Helian rehtori Teemu Kokko ja Haaga-Helian asiakkuuspäällikkö Harriet Lindeberg-Saapunki.