Vaihda isommalle vaihteelle ja päivitä tietosi maksuttomalla Tekoäly liiketoiminnassa -virtuaalikurssilla

Kiinnostaako tekoälyn hyödyntäminen liiketoiminnassa, mutta et tiedä mistä aloittaisit? Tekoäly liiketoiminnassa -virtuaalikurssi tarjoaa sinulle eväät kasvuun täysin ilmaiseksi. Kurssin voi suorittaa omien aikataulujen mukaan.

Rakennustyömies käyttää uutta teknologiaa
Uutinen

Body

AI in Business – Tekoäly liiketoiminnassa -virtuaalikurssilla opit soveltamaan tekoälyn tarjoamia mahdollisuuksia oman liiketoimintasi kehittämiseen sekä tunnistamaan ja priorisoimaan tekoälyn käyttötapauksia.

Kurssi on luotu erityisesti pk-yritysten tarpeet huomioiden, eikä sen suorittaminen edellytä aikaisempaa tekoälyosaamista tai sitoutumista. Kurssin suorittamiseen kuluu aikaa yhteensä noin 10–15 tuntia, ja sen voit suorittaa itsenäisesti omien aikataulujesi mukaisesti.

Tekoäly liiketoiminnassa -kurssin suoritettuasi hallitset alan perusterminologian ja kykenet kartoittamaan ja suunnittelemaan erilaisia tekoälyn käyttökohteita oman yrityksesi tarpeisiin sekä tulevaisuuden strategisiin tavoitteisiin perustuen.

Kurssilta saamasi opit auttavat sinua myös etenemään joko tuotekehitykseen tai palvelumuotoiluun, joiden yhteydessä voit hyödyntää yrityksesi sisäisiä IT-resursseja tai etsiä itsellesi sopivan tekoälypalveluja tarjoavan yrityskumppanin.

Tekoäly liiketoiminnassa -virtuaalikurssi on osa Tekoälyinnovaatioekosysteemillä kilpailukykyä pk-yrityksille eli AI-TIE -hanketta, ja siten osallistujille täysin maksuton. Kurssi on tuotettu Haaga-Helia ja Laurea ammattikorkeakoulujen yhteistyönä Suomen tekoälykiihdyttämö FAIA:n materiaalien pohjalta.

AI-TIE:n on rahoittanut Euroopan aluekehitysrahasto EAKR (REACT-EU) ja Uudenmaan liitto osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia. Lisää tietoa kurssista ja sille ilmoittautumisesta löydät osoitteesta: www.ai-in-business.fi