Uusi täydennyskoulutus matkailualan toimijoille - Ilmoittaudu testaajaksi

Oletko kiinnostunut vastuullisesta matkailusta? Haluatko testata asiantuntijuuttasi ja päivittää osaamistasi? Haaga-Helia on mukana toteuttamassa uutta matkailualan toimijoille suunnattua virtuaalista täydennyskoulutusta osana Vastuullisen matkailun portaat -hanketta.

Vastuullisen matkailun täydennyskoulutus
Uutinen

Body

Etsimme nyt osallistujia testaamaan koulutusta tai joitakin sen kursseja. Testaaminen tapahtuu tammi-maaliskuussa 2021. Osallistumalla testaukseen pääset vaikuttamaan suomalaiseen vastuullisen matkailun koulutuksen kehittämiseen.

Koulutuksen aluksi pääset testaamaan vastuullisen matkailun osaamistasi alkukartoituksella. Testituloksen pohjalta saat suosituksen yksilöllisestä opintopolusta ja voit valita sinua kiinnostavat opintojaksot.

Testausaikana voit opiskella itsenäiseen tahtiin valitsemiasi opintojaksoja, jotka liittyvät esimerkiksi matkailun sosiaalisiin, kulttuurisiin ja ympäristövaikutuksiin, ilmastonmuutokseen, vastuulliseen matkailuyhteistyöhön ja yhteiskehittämiseen, esteettömyyteen sekä vastuulliseen matkailuliiketoimintaan ja viestintään.

Koulutus on osallistujille maksuton, mutta vastineeksi sitoudut antamaan palautetta koulutuksen sisällöstä ja toteutuksesta sen kehittämiseksi.

Ilmoittaudu mukaan testaajaksi täyttämällä lomake täällä. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian tarkempaan testausaikatauluun ja -käytäntöihin liittyen.

Vastuullisen matkailun portaat -hankkeen toteuttavat yhteistyönä Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, Oulun yliopisto sekä Lapin yliopiston Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti.

Lisätietoa koulutuksesta: Meri Vehkaperä, meri.vehkapera@haaga-helia.fi