Työllisty analytiikan osaajaksi – rekrytoiva koulutus alkamassa

Haluatko työllistyä HR:n tai taloushallinnon työtehtäviin analytiikan näkökulmalla?

kuvituskuva
News article

Body

Analytiikan ja erityisesti Power BI:n merkitys on vahvassa kasvussa, ja alan osaajista on pulaa. Yritykset etsivät nyt HR:n tai taloushallinnon osaajia Nesentan ja Haaga-Helian uudessa rekrytoivassa koulutuksessa. Koulutus alkaa maaliskuussa Uudenmaan alueella.

Maksuttoman koulutuksen tavoitteena on koulutettavan työllistyminen koulutusohjelman päätteeksi. Suurin osa koulutusohjelman opeista tapahtuu yritysyhteistyöpaikassa työskennellen. Koulutuksen kautta uusia osaajia ovat etsimässä muun muassa Destia, SOK, Zeroni, Pakkauskierrätys Rinki, JotBar, JotWare ja Profit Software.

Koulutusohjelma on tarkoitettu Uudenmaan TE-toimiston ja kuntakokeilujen työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille, joilla on HR- tai taloushallinnon työhön soveltuva ammatillinen tai ammattikorkeakoulutus. Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus erilaisista henkilöstö- tai taloushallinnon työtehtävistä. Koulutus sopii niin kokeneille ammattilaisille kuin vastavalmistuneillekin.

Koulutuksen lähiopetuspäivät toteutetaan Haaga-Helian tiloissa Pasilassa. Kouluttajana toimivat Haaga-Helian opettajat, ja koulutuksen muista järjestelyistä vastaa Nesenta. Koulutuksen kesto on 13.3.–4.8.2023.

Lisätietoja ja hakuohjeet TE-palveluiden verkkosivulla

Koulutuksen yhteyshenkilöt Nesentalla 

Lotta-Riina Kolppanen, lotta-riina.kolppanen@nesenta.fi, 040 099 6752  
Minna Ikäheimonen, minna.ikaheimonen@nesenta.fi,  050 560 3631

Ota yhteyttä
Klaus
Lüttjohann
myyntipäällikkö
+358 294471010
klaus.luttjohann@haaga-helia.fi