Tulevaisuusfoorumi kokosi yhteen lähes 500 asiantuntijaa

Tulevaisuusfoorumi kokosi lähes 500 eri alojen asiantuntijaa Pasilaan sekä virtuaaliselle tapahtuma-alustalle torstaina 23.3. Tapahtuman teemana oli "Digiosaaminen ja -hyvinvointi yritysten ja työntekijöiden voimavaroina". 

Kuvituskuva
News article

Body

Modernien palvelujen kehittäminen vaatii uudenlaista digitaalista osaamista ja oppimisen digitalisaatio on korkeakouluissa arkipäivää. Toisaalta digitalisaatio haastaa hyvinvointiamme. Miten rakentaa digitaalisesti kestävää yhteiskuntaa? Miten digitalisaatio vaikuttaa meidän yhteisöllisyyteen ja käyttäytymiseen? Muun muassa näihin kysymyksiin etsittiin vastauksia tämän vuoden Tulevaisuusfoorumissa.

Kuvituskuva
Tapahtuman juontaja Antti Mäki ja yliopettaja Kari Hiekkanen.

 

Tapahtuman juonsi moderni kasvu- ja muutosjohtaja Antti Mäkijoka vastasi myös tapahtuman keynote-puheenvuorosta. Tapahtuman avasi rehtori Minna Hiillos. Puhujina tapahtumassa oli Haaga-Helian yliopettaja Kari Hiekkanen, Senior Vice President, Operation Models and Systems Antti Valtokari Huhtamäeltä, Schmidt Research Professor of Sales & Sales Management, ja markkinoinnin professori, Ellen Pullins, Toledon yliopistosta (USA) sekä COO, väitöskirjatutkija, Henna Salonius, Nuanic Oy:sta.

Kuvituskuva
Tapahtumassa käytiin mieleenkiintoisia keskusteluja digitalisaation haasteista.
Kuvituskuva
Professori Ellen Pullins, University of Toledo

 

Osallistujilla oli tilaisuuden jälkeen myös mahdollisuus tutustua hankkeisiimme ja verkostoitua Tapahtumatorilla. SalesLabissa ja eComLabissa järjestettiin esittelykierroksia.

Kuvituskuva
Muun muassa Future Touchless Shop -hanke esittäytyi Tapahtumatorilla.

 

Kiitos kaikille tapahtumassa mukana olleille! 

Ota yhteyttä
Satu
Koivisto
tutkimuspalvelujohtaja
+358 294471791
satu.koivisto@haaga-helia.fi