Tule mukaan Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustietoisuus opintojaksoilla, oppimateriaaleissa, vuorovaikutuksessa ja pedagogiikassa -työpajaan

Tule mukaan Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustietoisuus opintojaksoilla, oppimateriaaleissa, vuorovaikutuksessa ja pedagogiikassa -työpajaan, ja vaikuta tulevaisuuden opintoihin ja opetukseen.

Kuvituskuva opiskelijat Haagassa
News article

Body

Ilmoittaudu mukaan Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustietoisuus opintojaksoilla, oppimateriaaleissa, vuorovaikutuksessa ja pedagogiikassa -työpajaan, ja vaikuta tulevaisuuden opintoihin ja opetukseen.

Työpajojen ilmoittautumislinkit:

Kyseessä on NAU-hankkeen järjestämä työpaja ja yksi Haaga-Helian tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman toimenpiteistä, joita teemme kaudella 2021-2023.

Työpajan tavoitteet

Työpajassa tarkastellaan tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman toimenpiteitä opetus- ja ohjauskäytänteiden näkökulmasta. Työpajan tavoitteena on:

  •  tiedostaa eriarvoisuutta purkavia, tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta edistäviä toimintatapoja opetuksessa ja ohjauksessa,
  •  jakaa hyviä käytänteitä ja kehittää suuntaviivoja tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustietoiseen opetukseen ja ohjaukseen.

Työpajan työskentelyote on yhteistoiminnallinen ja toivomme mukaan opettajia, ohjaajia ja opiskelijoita kaikilta koulutusaloilta. Koulutus toteutetaan Zoomissa. 

 

Ohjelma 31.1.2022 klo 13.30-16.00

13.30   Virittäytyminen yhteiseen työskentelyyn, työpajan tavoitteet ja agenda

13.50   Opiskelijaymmärrys ja tasa-arvoisen ja yhdenvertaisten oppimiskokemuksen mahdollistaminen – yhteistoiminnallista työskentelyä

14.45   Tauko

15.00   Opintojaksosuunnistus – yhteistoiminnallista työskentelyä

16.00   Työpajan reflektointi, seuraavat askeleet ja yhteinen päätös

 

Tervetuloa vaikuttamaan!