Tule mukaan Best Seller Competition -valmennukseen

Oletko myynnistä innostunut opiskelija, joka haluaa verkostoitua alalla? Best Seller Competition tuo yhteen nykyhetken ja tulevaisuuden ammattilaiset!

Suomen paras myyntiorganisaatio 2020 -kilpailu käynnistyi
Uutinen

Body

Best Seller Competition (BSC) on suomalainen korkeakoulujen välinen B2B-myyntikilpailu, jossa myynnistä kiinnostuneet opiskelijat pääsevät testaamaan myyntitaitojaan. Ensimmäinen BSC on järjestetty vuonna 2010, josta lähtien kilpailu on toteutettu vuosittain.

Kilpailun voittaja saa palkinnoksi 1000 euroa ja pääsponsorin lahjoittaman palkinnon.

Miksi osallistua Best Seller Competition -valmennukseen?

Korkeakoulut valmentavat omia myynnistä kiinnostuneita opiskelijoitaan tammi-maaliskuun 2023 aikana. Kurssin aikana kerrotaan tarkemmin BSC-kilpailusta, mutta valmennukseen osallistuminen ei sido osallistumaan kilpailuun. Valmennuskurssista saa 3 opintopistettä ja kilpailuun osallistumisesta 1 opintopisteen.

Valmennuksessa opiskelija oppii vaihe vaiheelta myyntiprosessin (aloitus, tarvekartoitus, ratkaisun esittäminen, asiakkaan kysymysten käsittely ja kaupan päättäminen) sekä kehittää mm. B2B-myyntiosaamistaan ja esiintymistaitoja.

Valmennuksessa opiskelija pääsee verkostoitumaan muiden Haaga-Helian myyntihenkisten opiskelijoiden ja valmentajien kanssa. Jos opiskelija päättää osallistua valmennuksen jälkeen kilpailuun, muodostaa hän myös arvokkaita linkkejä sponsoriyrityksiin ja muiden korkeakoulujen kilpailijoihin.

Ilmoittaudu valmennuskurssille (3 op)

Lähde siis kehittämään myyntiosaamistasi ja ilmoittaudu kurssille: SEL8LZ001-3005 Valmennus Best Seller Competition -myyntikilpailuun (23.1.-6.3.2023)! Mukaan ehtii hyvin vielä kurssin ensimmäisen aloituskerran jälkeenkin.

Ota yhteyttä
Pirjo
Purovesi
lehtori
+358 294471084
pirjo.purovesi@haaga-helia.fi