Tule mukaan älykkään automaation maailmaan - maksuttomat koulutuksemme starttaavat jo tammikuussa!

Haluaisitko ennemmin keskittyä tuottamaan lisäarvoa asiakkaillesi, ja antaa automaation hoitaa taloushallintoon liittyvät rutiinit ja muut tylsääkin tylsemmät tehtävät? Hyppää mukaan älykkään automaation maailmaan ilmoittautumalla Haaga-Helia ammattikorkeakoulun ilmaisiin koulutuksiin.

Liiketoiminnan kehittäminen on aina iteratiivinen prosessi
Uutinen

Body

Tuntuuko sinustakin, että vuorokaudesta loppuvat tunnit kesken? Haluaisitko ennemmin keskittyä tuottamaan lisäarvoa asiakkaillesi, ja antaa automaation hoitaa taloushallintoon liittyvät tylsääkin tylsemmät tehtävät?

Haaga-Helian Älykkään automaation osaamiskeskus tarjoaa maksuttomia koulutuksia uusimaalaisten mikro-, pk- ja kasvuyritysten talouden hallinnon prosessien kehittämiseen sekä automaation edistämiseen liittyen. 

Koulutuksissa sinulla ja yritykselläsi on mahdollisuus kehittää osaamistanne, ja saada asiantuntijoiden ohjausta ja tukea opitun soveltamisessa käytännön kehityshankkeisiin.

Ensimmäiset koulutukset alkavat jo tammikuussa 2023, joten kannattaa olla nopea!

Koulutustarjonta

Koulutukset keskittyvät ohjelmistorobotiikkaan ja muihin tekoälyteknologioihin osana hallinnollistenrutiinitehtävien automatisointia. Nappaamalla uusimmat keinot käyttöösi, sinulla jää aikaa tähdellisempiin tehtäviin.

Ensimmäiset koulutuksemme alkavat jo tammikuun aikana.

Ilmoittaudu mukaan alapuolella olevien linkkien kautta. Voit koota tarjolla olevista koulutuksista juuri sinua ja yritystäsi parhaiten palvelevan kokonaisuuden – tarjolla on vaihtoehtoja kaikille, aivan aloittelijasta alan kokeneempaan tekijään:

Lisää tietoa osaamiskeskuksesta

Haaga-Helia ammattikorkeakoulun järjestämä Älykkään automaation osaamiskeskus on Hämeen ELY-keskuksen sekä Euroopan sosiaalirahaston rahoittama.

Tuki on myönnetty osana EU:n COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia REACT-EU -toimia, joilla pyritään edistämään yritysten ja yrittäjien nopeaa muutoskyvykkyyttä.

Voit tutustua osaamiskeskukseen myös hankesivuillamme osoitteessa: https://www.haaga-helia.fi/fi/hankkeet/alykkaan-automaation-osaamiskeskus