Tietoturvaa uusimaalaisille pk-yrityksille -webinaari ti 29.11. klo 9.00-10.00

Tervetuloa Haaga-Helian maksuttomaan Tietoturvaa pk-yrityksille -webinaariin ti 29.11. klo 9-10. Tilaisuudessa F-Securen tutkijakonkari Mikko Hyppönen kertoo tietoturvariskeistä ja antaa niksejä sen parantamiseen.

Tietoturvaa uusimaalaisille pk-yrityksille -webinaari ti 29.11. klo 9.00-10.00
Uutinen

Body

Tervetuloa Haaga-Helia ammattikorkeakoulun järjestämään maksuttomaan Tietoturvaa pk-yrityksille -webinaariin ti 29.11. klo 9.00-10.00.

Tilaisuuden puhujana on F-Securen tutkijakonkari Mikko Hyppönen, joka on konsultoinut tietoturva-asioita muun muassa Suomen valtiojohdolle, Interpolille ja Yhdysvaltain salaiselle palvelulle.

Kyberrikollisuus eli verkossa tapahtuva rikollinen toiminta on muuttunut nousevasta uhasta meitä kaikkia koskettavaksi arkipäiväksi. Samalla myös kyberturvallisuuden merkitys on kasvanut merkittävästi, kun yritykset ovat entistä riippuvaisempia digitaalisista palveluista ja järjestelmistä.

Erityisen herkkiä kyberhyökkäyksille ovat pk-yritykset, joiden kyberturvallisuuteen käytettävät resurssit voivat olla niukat. Hyvin rakennettu kyberturvallisuus suojaa yrityksen toimintakykyä ja varmistaa, että liiketoiminnassa voidaan hyödyntää digitaalisten palveluiden ja järjestelmien tarjoamia mahdollisuuksia.

Ilmoittaudu mukaan osoitteessa: https://www.lyyti.fi/reg/Webinaari_pkyritysten_tietoturvaasioista_1399

Lisää tietoa webinaarista

Tietoturvaa uusimaalaisille pk-yrityksille -webinaari on osa Älykkään automaation osaamiskeskus -hanketta, jonka kumppaneina toimivat Verohallinto, Taloushallintoliitto ry, Yritysten digitaloushanke, Suomen yrittäjät ja Isännöintiliitto. Hanke rahoitetaan osana Euroopan unionin ESR (EU REACT) COVID-19 pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Webinaariin osallistuminen kuuluu de minimis -tuen piiriin, ja se oikeuttaa myös kattavan koulutustarjontamme

hyödyntämisen maksuttomasti. De minimis –tuella tarkoitetaan vähämerkityksistä julkista tukea, jota voidaan myöntää yhtä yritystä kohti kolmen verovuoden aikana enintään 200 000 euroa.

Yritys ilmoittaa osallistuessaan aiemmin saamansa de minimis -tuen määrän ja saa todistuksen webinaarin ja koulutusten kerryttämästä tuesta. Lue lisää maksuttomista koulutuksistamme, konsultoinnista sekä de minimis -tuesta osoitteessa: https://blogit.haaga-helia.fi/alykkaan-automaation-osaamiskeskus/1228-2/

Tulevia koulutuksia

  • Yrittäjä – paperista digiksi. Pienen yrityksen nykyaikainen toimintaympäristö
  • Taloushallinnon automaation edellytykset
  • Mistä uusi kirjanpito-ohjelma?
  • Prosessien mallintaminen ja merkitys kehityksessä
  • Palvelumuotoilun perusteet taloushallinnon näkökulmasta
  • ja paljon muuta – käy tutustumassa!