Terveiset opintopalveluilta ja muistutus Kelan terveydenhoitomaksusta

Opintopalvelut toivottavat kaikki uudet sekä lomilta palanneet opiskelijat tervetulleiksi opintojen pariin. Kaikille Haaga-Helian opiskelijoille tarkoitettuja peruspalveluita on saatavana kampuksien omista opintopalveluista ja Pasilan asiakaspalvelupisteestä (2. kerros).

Kuvitus opiskelijat opiskelee
Uutinen

Body

Muistathan, että Kelan terveydenhoitomaksu tulee maksaa viimeistään 31.1.2023. Lisätietoa Kelan sivuilta.

Päivitäthän osoitetietosi ja halutessasi muun, kuin koulun sähköpostiosoitteen Pepissä. Ota  yhteyttä opintopalveluihin, mikäli kotikunta ja nimi ovat tiedoissasi virheellisiä. Nimenmuutoksesta tulee ilmoittaa opintopalveluihin virallisella dokumentilla. Tarkistathan myös ystävällisesti, ovatko äidinkielesi ja koulusivistyskielesi Pepissä oikein. Katso täältä opintopalveluiden ja Pasilan asiakaspalvelupisteen yhteystiedot ja aukioloajat.

Opintopalveluista saat tietoa esimerkiksi opiskeluun liittyvistä käytänteistä ja opinto-oikeuteen liittyvistä asioista ja saat tarvittaessa erilaisia opiskelutodistuksia, opintosuoritusotteita ja Kelan ateriatukikortin. Virallisia sähköisiä ja sähköisesti allekirjoitettuja opiskelutodistuksia ja opintosuoritusotteita voit ladata itse Pepistä.

Opiskelijakunta Helga tarjoaa kaikille Haaga-Helian tutkinto-opiskelijoille mahdollisuuden ottaa käyttöön digitaalisen Kelan ateriatukikortin Pivo-sovelluksessa. Lisätietoja ja ohjeet Helgan sivuilta.

Ajankohtaiset opintoihin liittyvät tiedotteet löydät Haaga-Helian opiskelijan omilta sivuilta.

Intoa opiskeluun!