Syksyn HYBRID NINJA -koulutukset on julkaistu!

Suositut, maksuttomat Hybrid Ninja -koulutukset saavat jatkoa syksyllä 2023. Lue lisää ja varmista paikkasi nyt!
 

Kuvituskuva: Opiskelijoita krea-luokassa
Uutinen

Body

Otamme vielä ilmoittautumisia vastaan Hybriditapahtumien pelillistäminen sekä Hybriditapahtumat ja tulevaisuuden turvavyöt -koulutuksiin. Muiden koulutuspäivien ilmoittautumiset ovat jo täynnä ja peruutuspaikkoja niihin voit tiedustella sähköpostitse projektikoordinaattori Cindy Laukkaselta.

Hybrid Ninja -koulutuspaletista löytyy 2–10 opintopisteen vapaavalintainen kokonaisuus sekä useampi yksittäinen täsmäkoulutuspäivä. Koulutukset ovat sinua varten, jos haluat kehittää osaamistassi mm. palvelumuotoilussa, tapahtuman järjestämisessä (virtuaalisesti, hybridisti ja livenä), sisällöntuotannossa sekä digifasilitoinnissa.

Koulutukset tarjoaa Euroopan sosiaalirahaston rahoittama Hybrid Ninja – Online- ja hybriditapahtumatuottajan koulutus -hanke, ja ne ovat siksi osallistujalle maksuttomia.

Puolen päivän koulutukset Pasilassa

Jos olet kiinnostunut pidemmästä, virtuaali- ja hybriditapahtumien tuottamiseen painottuvasta kurssista, tutustu Hybrid Ninja -koulutukseen täällä. (Huom koulutus on täynnä, mutta voit kysyä mahdollisia peruutuspaikkoja sähköpostilla)

Koulutus tarjoaa työkaluja huippuluokan tapahtuman järjestämiseen, livenä ja virtuaalisesti. Se koostuu viidestä moduulista, joista valitset oman koulutuskokonaisuutesi kiinnostuksesi ja taitotasosi mukaan. 

Ota yhteyttä
Cindy
Laukkanen
projektikoordinaattori
+358 294471363
Cindy.Laukkanen@haaga-helia.fi