Syksyn 2024 lukujärjestykset (Helsingin ja Porvoon toimipisteet)

Syksyn 2024 lukujärjestykset (Helsingin ja Porvoon toimipisteet) on nyt julkaistu. 

Ylhäältä otetussa kuvassa on ihmisiä pöydän ääressä läppärien, kännyköiden ja kertakäyttökahvikuppien kanssa.
Uutinen

Body

Lukujärjestyksen suunnittelu  

Lukujärjestyksiä tarkastellaan Lukkarikoneella, jossa toteutuksia voi hakea ryhmän tunnuksen, toteutuksen nimen tai toteutuksen tunnuksen perusteella. Voit hakea toteutuksia myös toteutustapojen perusteella. Toteutustavat ja niiden selitteet löytyvät Lukkarikoneen ohjeesta.  

Lukkarikone  

Lukkarikoneen ohjeet 

HUOM! HOPSin tekeminen ja hyväksyttäminen ja henkilökohtaisen lukujärjestyksen suunnittelu Lukkarikoneella eivät korvaa toteutusilmoittautumisia.

Toteutuksille ilmoittautuminen 

Ilmoittautuminen syksyn 2024 toteutuksille alkaa keskiviikkona 15.5.2024 klo 8.00 ja päättyy torstaina 23.5.2024 klo 16.00. Opiskelijat hyväksytään toteutuksille tutkintosäännön 5§:n hyväksymistä koskevien sääntöjen perusteella – ei nopeusjärjestyksessä.

Tutkintosääntö Haaga-Helian verkkosivuilla

Huomaathan, että toteutus saattaa peruuntua, jos ilmoittautumisajan kuluessa ei tule riittävästi ilmoittautuneita. Toteutukset saattavat peruuntua vähäisen osallistujamäärän vuoksi vielä senkin jälkeen, kun ilmoittautumiset on hyväksytty. 

Maanantaista 3.6.2024 klo 8.00 alkaen voit ilmoittautua jälki-ilmoittautumisessa sellaisille toteutuksille, joilla on vielä tilaa, tai ilmoittautua jonoon jo täyteen tulleille toteutuksille. Jälki-ilmoittautumisessa opiskelijat hyväksytään toteutukselle ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Ensimmäisen lukukauden opiskelijoille tarkoitetuille toteutuksille on mahdollista ilmoittautua vasta 12.8.2024 klo 8.00 alkaen. Ensimmäisen lukukauden opiskelijat ovat etusijalla ko. toteutuksille. 

Ohjeet toteutuksille ilmoittautumiseen

Huomaathan, että sinun tulee vahvistaa paikkasi toteutuksella osallistumalla ensimmäiselle opetuskerralle tai ilmoittamalla opettajalle poissaolostasi (pois lukien virtuaali- ja nonstop-toteutukset, joilla osallistuminen vahvistetaan opettajan ilmoittamalla tavalla). Opettaja poistaa opetuksen alussa toteutukselta opiskelijat, jotka eivät osallistu ensimmäiseen opetuskertaan tai ilmoita poissaolostaan. Opiskelijoita ei enää myöhemmin poisteta toteutukselta, vaan kaikille annetaan arvosana hylätty-kiitettävä.