Syksyn 2023 lukujärjestykset on julkaistu (Helsingin ja Porvoon toimipisteet)

Syksyn 2023 lukujärjestykset (Helsingin ja Porvoon toimipisteet) on nyt julkaistu.

Kuvituskuva päivämäärät
Uutinen

Body

Lukujärjestyksen suunnittelu

Lukujärjestyksiä tarkastellaan Lukkarikoneella, jossa toteutuksia voi hakea ryhmän tunnuksen, toteutuksen nimen tai toteutuksen tunnuksen perusteella. Voit hakea toteutuksia myös toteutustapojen perusteella. Toteutustavat ja niiden selitteet löytyvät Lukkarikoneen ohjeesta.

Huomaathan, että toteutustapoihin on tehty muutoksia. Toteutustapoja on tullut kaksi lisää: DEMO ja WORKSTUDY. BLENDED on muuttunut toteutustavasta tarkenteeksi, joka voidaan liittää toteutustapoihin CONTACT ja ONLINE.

Lukkarikone: https://lukkarit.haaga-helia.fi/  
Lukkarikoneen ohjeet: https://www.haaga-helia.fi/fi/lukkarikoneen-ohje

HUOM! HOPSin tekeminen ja hyväksyttäminen ja henkilökohtaisen lukujärjestyksen suunnittelu Lukkarikoneella eivät korvaa toteutusilmoittautumisia.

Toteutuksille ilmoittautuminen

Ensivalinta syksyn 2023 toteutuksille alkaa maanantaina 29.5.2023 klo 8.00 ja päättyy maanantaina 5.6.2023 klo 16.00. Ensivalinnassa opiskelijat hyväksytään toteutuksille tutkintosäännön 5§:n ja tutkintosäännön tarkenteen 5§:n hyväksymistä koskevien sääntöjen perusteella – ei nopeusjärjestyksessä. Tutkintosäännön tarkenteineen löydät täältä: https://www.haaga-helia.fi/fi/tutkintosaanto-noudatettavat-normit-ja-muutoksenhaku

Huomaathan, että toteutus saattaa peruuntua, jos ensivalinnassa ei tule riittävästi ilmoittautuneita. Toteutukset saattavat peruuntua vähäisen osallistujamäärän vuoksi vielä senkin jälkeen, kun ensivalinnan ilmoittautumiset on hyväksytty.

Maanantaista 12.6.2023 klo 8.00 alkaen voit jälkivalinnassa ilmoittautua sellaisille toteutuksille, joilla on vielä tilaa, tai ilmoittautua jonoon jo täyteen tulleille toteutuksille. Jälkivalinnassa opiskelijat hyväksytään toteutukselle ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ensimmäisen lukukauden opiskelijoille tarkoitetuille toteutuksille on mahdollista ilmoittautua vasta 14.8.2023 klo 8.00 alkaen. Ensimmäisen lukukauden opiskelijat ovat etusijalla ko. toteutuksille.

Ohjeet toteutuksille ilmoittautumiseen: https://mynet.haaga-helia.fi/group/pakki/toteutukselle-ilmoittautuminen

Peruutathan turhat ilmoittautumiset toteutuksille, joille et jostain syystä aiokaan osallistua. Huomaathan myös, että suorittamatta jätetyistä toteutuksista annetaan aina 0-arvosana, jos ilmoittautumista ei ole perunut kahden viikon sisällä toteutuksen alusta.