Suomen paras myyntiorganisaatio -kilpailun voittaja julkistetaan Sales Morning -tapahtumassa 16.3.

Haaga-Helian sekä Myynnin ja Markkinoinnin Ammattilaiset MMA yhteistyössä järjestämän Suomen paras myyntiorganisaatio -kilpailun voittaja selviää Helsinki Sales Academyn järjestämässä Sales Morning -tapahtumassa 16.3.

Kuvituskuva liiketalouden ammattilaiset
Uutinen

Body

Yhdennettätoista kertaa järjestettävässä Suomen paras myyntiorganisaatio -kilpailussa kisataan nimensä mukaisesti Suomen parhaan myyntiorganisaation tittelistä. Kilpailussa arvioidaan yritysten myyntistrategiaa, myynnin johtamista, myyntityötä, asiakasosaamista sekä myynnin prosesseja ja työkaluja.

Kilpailun tavoitteena on edistää suomalaista myyntiosaamista ja myyntikulttuuria sekä tarjota ajantasaista, riippumatonta tietoa myynnin johdon tueksi. Kilpailun päätteeksi tuloksista koostetaan myyntiorganisaatioiden nykytilaa, muutoksia ja kehittämiskohteita käsittelevä raportti.

Tänä vuonna kilpailun voittaja julkistetaan Helsinki Sales Academyn järjestämässä Sales Morning -tapahtumassa 16.3.

Tapahtuma on suunnattu pk-sektorin toimitus- ja myyntijohdolle, joille tapahtumaan osallistuminen on veloituksetonta Leaders Ticketilla (arvo 90 €). Tapahtumaan on kuitenkin mahdollista osallistua, vaikka ei kuuluisi kohderyhmään, joko ostamalla Leaders Ticketin tai rajoitetuin sisältöoikeuksin.

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan ja tule seuraamaan voittajan julkistusta