Seitsemän vinkkiä mukavampaan ja tehokkaampaan oppimiseen verkossa

VOIMA- ja HALI-hankkeissa on kehitetty vinkkejä mukavampaan ja tehokkaampaan oppimiseen verkossa. Vinkit on nyt koottu yhdelle videolle.

Voimahali
Uutinen

Body

Koronaepidemiasta johtuva poikkeustila on vaikuttanut ammattikorkeakoulujen opiskelujärjestelyihin ja siirtänyt valtaosan opetuksesta verkkoon. Tämä on osaltaan vaikuttanut opiskelijoiden oppimisen edellytyksiin ja hyvinvointiin. Opiskelijoiden hyvinvointia ja jaksamista edistävissä VOIMA- ja HALI-hankkeissa on kehitetty käytännön vinkkejä mukavampaan ja tehokkaampaan oppimiseen verkossa. Nämä vinkit on nyt koottu yhdelle videolle. Katso, miten opettajana voit tukea opiskelijoiden elämänhallintaa ja osaamista verkossa, edistää vuorovaikutusta, hyödyntää erilaisia työvälineitä, edistää ryhmäytymistä sekä vähentää kuormitusta.

Katso video täällä.

VOIMA- ja HALI-hankkeet pyrkivät pandemian aikana tukemaan Haaga-Helian opiskelijoiden jaksamista ja hyvinvointia. VOIMA-hanke tukee opiskelijoiden hyvinvointia ja edistää heidän sosiaalista osallisuuttaan korona-ajan etäopiskelussa tarjoamalla vertaistukea opiskeluun, ohjausta opiskeluhyvinvoinnin edistämiseen sekä tukea tunteiden säätelyyn. HALI-hanke kohdistuu ensisijaisesti kahden pk-seudulla toimivan ammattikorkeakoulun, Haaga-Helian ja Laurean, mara-alan opiskelijoihin. Hankkeen päätavoitteena on opiskelijahyvinvoinnin lisääminen ja opiskelijoiden ohjauksen vahvistaminen.

Ota yhteyttä
Eija
Honkanen
yliopettaja
+358 294471347
eija.honkanen@haaga-helia.fi