Rosa Weckman tarjoaa keskusteluapua Haaga-Helian opiskelijoille

Rosa Weckman on Haaga-Helian hyvinvointiasiantuntija auttamassa opiskelijoita jaksamaan.

Haaga-Helian hyvinvointiasiantuntija Rosa Weckman hymyilee kameralle kahvikuppi kädessä.
Uutinen

Body

Rosa Weckman on tukihenkilö, etsijä ja sparraaja. Hän tarjoaa tukea opiskelijoille, jotka kaipaavat tukea omaan arkeensa ja opintoihinsa, etsii opintojen imusta pudonneita opiskelijoita ja sparraa heitä, jotka kaipaavat apua tavoitteidensa saavuttamiseen.

Kaikki lähtee siitä, että kysytään opiskelijalta, mitä tälle kuuluu

Mikä on lähestymistapasi hyvinvointiin?

– Jokainen ihminen on yksilö. Lähden siitä, mitä kohtaamilleni ihmisille kuuluu.

Weckman painottaa, että hyvinvointi on moninainen käsite, eivätkä kaikille toimi samat vinkit tai elämänhallintataidot. Yksilöllinen kohtaaminen onkin hänelle tärkeä lähtökohta. Joku kaipaa sparrausapua, toinen juttuseuraa, kolmas kuuntelijan.

Tärkeää on, että jokainen kokee olonsa turvalliseksi.

– Pyrin kaikessa toiminnassani takaamaan, että jokaisella, taustoista ja lähtökohdista riippumatta, olisi hyvä olla. Se on kaiken auttamisen ja kohtaamisen lähtökohta.

Ota yhteyttä, kun siltä tuntuu

Jos oma hyvinvointi mietityttää, yksin ei tarvitse jäädä. Weckmaniin voi ottaa yhteyttä matalalla kynnyksellä laittamalla hänelle viestiä WhatsAppissa, sähköpostilla tai soittamalla. Ensimmäisellä yhteydenotolla sovitaan tapaaminen. Yhteydenotto ei sido mihinkään – voitte tavata kerran tai useammin.

Weckman tekee myös kokoavaa työtä. Hän auttaa opiskelijoita, jotka tarvitsevat tukea opinnäytetyön tekemiseen ja kokoaa heitä yhteen vertaistukea varten.

Weckmania saa myös haastaa asioihin, joita hänen työnkuvassaan ei vielä ole. Vaikka olisit kahden vaiheilla, kuuluuko asiasi hyvinvointiasiantuntijalle, voit ottaa yhteyttä. Weckman auttaa kyllä ja ohjaa eteenpäin tarvittaessa.

Rosa Weckman

046 9234044
rosa.weckman@haaga-helia.fi

Rosa Weckmanin toimenkuva on räätälöity osana Haaga-Helian VOIMA- ja HALI -hankkeita, joiden keskiössä on opiskelijan hyvinvointi.