Porvoon korkeakoulukampus 10 vuotta – yhdessä, tillsammans, together!

Haaga-Helia ja Laurea-ammattikorkeakoulu ovat työskennelleet yhteisellä Porvoon kampuksella jo kymmenen vuotta. Kahden ammattikorkeakoulun yhteistyö lähti alun perin liikkeelle tarpeesta uudistaa opetustilojaan. Kampuksen ikkunoista aukeaa näkymät historialliseen Porvoon kaupunkiin, mutta aivan kuten Porvoon kaupunki on kehittynyt ja laajenee Länsirannalle, on yhteistyö muovautunut kuluneiden vuosien aikana aidoksi yhteistyöksi alueen elinvoiman edistämiseksi.

Porvoon korkeakoulukampus 10 vuotta – yhdessä, tillsammans, together!
Uutinen

Body

Korkeakoulut tuovat alueelle opiskelijoita ja koulutuksen asiantuntijoita Suomesta ja ulkomailta, ja nykyään Porvoon kampuksella opiskelee 1100 tulevaa liiketalouden ja matkailun, sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Työtä tehdään opiskelijoiden opintojen ja tulevaisuuden työuramahdollisuuksien edistämiseksi sekä hyvinvoinnin tukemiseksi. Yhteistyötä tehdään myös alueen muiden toimijoiden kanssa ja opiskelijat osaltaan ovat kehittämissä alueen elinvoimaisuutta erilaisten työelämälähtöisten projektien ja hankkeiden kautta.

Sana yhdessä kiteyttää Porvoon hengen, sillä koko kylä osallistuu opiskelijoiden osaamisen ja alueen elinvoiman kehittämiseen. Katse on vahvasti tulevaisuudessa ja työelämän osaamistarpeissa. Yhteinen kampus ei tarkoita vain fyysisten tilojen jakamista vaan yhteistyötä yhteisen tavoitteen eteen.

Tervetuloa Haaga-Helian ja Laurea-ammattikorkeakoulun yhteiseen hybriditapahtumaan keskiviikkona 17.11.2021 klo 13.00–14.45

Tilaisuudessa kuulet futuristi ja kirjailija Perttu Pölösen ajatuksia siitä, miltä tulevaisuuden työ näyttää. Pääset samalla seuraamaan alueen toimijoiden keskustelua siitä, mitä osaava ja elinvoimainen Itä-Uusimaa 2030 tarvitsee ja miltä se näyttää. Lisäksi kuulet, minkälaisia yhteistyömahdollisuuksia on tarjolla sinulle.

Linkki ilmoittautumissivulle: https://www.lyyti.fi/reg/PorvooCampus10



Contact text

Malin Lahdensuo (Haaga-Helia)
040 488 7455
malin.lahdensuo@haaga-helia.fi

Krista Pahkin (Laurea)
040 541 5252
krista.pahkin@laurea.fi