Pedaforum 2022 tähyää tulevaisuuden opetukseen ja oppimiseen

Haaga-Helia järjestää Pedaforumin – korkeakoulupedagogiikan päivät 2022 Helsingissä 24.–25.8.

Pedaforum 2022 tähyää tulevaisuuden opetukseen ja oppimiseen
News article

Body

Alkuaan yliopistopedagogiikan asiantuntija- ja yhteistyöverkosto Pedaforum on vuosittain koonnut yhteen korkeakouluopetuksen ja -tutkimuksen asiantuntijoita sekä muita kiinnostuneita osallistujia eri korkeakouluihin.

Vuonna 2022 Pedaforumin teemaksi on valittu korkeakoulupedagogiikka 2030-luvulla. Tapahtuman itsenäisenä järjestäjänä toimii ensimmäistä kertaa ammattikorkeakoulu, Haaga-Helia.

Pedaforum järjestetään uudella hybridikonseptilla

Pedaforumista on muodostunut tapahtuma, jota odotetaan. Viime vuonna päiviä ei järjestetty koronapandemia takia, joten vuoden 2022 tapahtuma kerää mahdollisesti jopa ennätysmäärän osallistujia. Tapahtuma järjestetään hybridinä, joten siihen voi osallistua Helsingin Messukeskuksessa sekä myös verkossa

Tänä vuonna tapahtumassa on mukana vaikuttava puhujakaarti niin Suomesta kuin ulkomailta. Keynote-puhujina kuullaan professori Irene Sheridania Munster Technological Universitysta (MTU), professori Alf Rehniä Etelä-Tanskan yliopistosta sekä yliopettaja, koulutuksen kehittämisen asiantuntija Taru Konstia Turun ammattikorkeakoulusta. 

Pedaforum-seminaareja on järjestetty jo vuodesta 1996 alkaen eri yliopistokaupungeissa. Ensimmäiset yhteiset päivät ammattikorkeakoulun kanssa järjestettiin vuonna 2020 Oulun yliopiston ja Oulun ammattikorkeakoulun yhteistyönä.

Tänä vuonna Haaga-Helia tekee läheisesti yhteistyötä aikaisempien järjestäjien lisäksi Aalto-yliopiston kanssa. 

Ota yhteyttä

Contact text

Projektikoordinaattori Heli Koskinen, heli.koskinen@haaga-helia.fi.