Päivitä osaamistasi digitaalisen myynnin ja markkinoinnin parissa – hae Digitekijä Fast Track -erikoistumiskoulutukseen

Digitekijä Fast Track -erikoistumiskoulutuksessa tulet digitaalisen myynnin ja markkinoinnin sekä verkkokaupan huipuksi joustavasti työn ohessa. Haku koulutukseen on käynnissä 25.8.2022 asti.

Kuvituskuva nainen tietokoneella
News article

Body

Digitekijä Fast Track on 30 opintopisteen laajuinen kokonaisuus ja se järjestetään 100% verkko-opintoina. Koulutuksessa opit käytännön projektityöskentelyn kautta ammattilaisten ohjauksessa digitaalisuudesta laaja-alaisesti.

Koulutukseen sisältyy 12 verkkotyöskentelypäivää sekä etätyönä tehtäviä harjoituksia. Seuraava toteutus käynnistyy 30.9.2022 ja päättyy toukokuun lopulla 2023.

Koulutus sopii sinulle, mikäli haluat syventää digitaalisen markkinoinnin ja myynnin osaamistasi. Edellytyksenä on, että sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja olet toiminut työelämässä.

Erikoistumiskoulutus toteutetaan Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian yhteistyönä. Suoritetut opinnot voi anoa hyväksiluettavaksi YAMK-opintoihin kaikissa kolmessa korkeakoulussa.

Haku koulutukseen on käynnissä 25.8.2022 asti. Hakukelpoiset hakijat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Paikkoja on rajoitetusti.

Lue lisää ja hae mukaan