Päivitä osaamistasi digitaalisen myynnin ja markkinoinnin parissa – hae Digitekijä Fast Track -erikoistumiskoulutukseen 23.5. alkaen

Digitekijä Fast Track -erikoistumiskoulutuksessa tulet digitaalisen myynnin ja markkinoinnin sekä verkkokaupan huipuksi joustavasti työn ohessa. Haku koulutukseen on käynnissä 23.5.-16.6.2022.

Kuvituskuva nainen tietokoneella
Uutinen

Body

Digitekijä Fast Track on 30 opintopisteen laajuinen kokonaisuus ja se järjestetään 100% verkko-opintoina. Koulutuksessa opit käytännön projektityöskentelyn kautta ammattilaisten ohjauksessa digitaalisuudesta laaja-alaisesti.

Koulutukseen sisältyy 12 verkkotyöskentelypäivää sekä etätyönä tehtäviä harjoituksia. Seuraava toteutus käynnistyy 30.9.2022 ja päättyy toukokuun lopulla 2023.

Koulutus sopii sinulle, mikäli haluat syventää digitaalisen markkinoinnin ja myynnin osaamistasi. Edellytyksenä on, että sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja olet toiminut työelämässä.

Erikoistumiskoulutus toteutetaan Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian yhteistyönä. Suoritetut opinnot voi anoa hyväksiluettavaksi YAMK-opintoihin kaikissa kolmessa korkeakoulussa.

Haku koulutukseen on käynnissä 23.5.-16.6.2022. Hakukelpoiset hakijat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Paikkoja on rajoitetusti.

Lue lisää ja hae mukaan